Post by fititesgiga on Feb 5, 2022 14:10:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pontot kódol ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Ha új játékos vagy, ne törődj vele. Mind az 5 csillagos értékelés a régi verzióra vonatkozik. Győzz le 2 szintet, majd nézz hirdetéseket életed hátralévő részében. Hirdetések kerültek hozzáadásra, valamint haszontalan juttatások, amelyek csökkentik a jó hirdetések esélyét. A karakter fejlesztése nem okoz észrevehető különbséget.
Ez valójában egy szórakoztató játék, azonban abszurd pénzösszegek kiadása és több hirdetés megtekintése nélkül ritkán fog előrehaladni.
Olyan hirdetéseket játszik le, amelyeknek soha nincs vége, és nem lehet kilépni, és megpróbálja rákényszeríteni Önt, hogy töltse le azt, amit hirdet. A játéknak ezen felül minimális tartalma és szintjei vannak.
Szórakoztató játék .. nyilvánvalóan Archero ihlette, mint sok más, de jelentős egyedi csavarral, hogy függőleges platformer, amelyben sok ugrás van, hogy elkerülje a golyókat. Az akció szórakoztató és kihívásokkal teli. 4/20 FRISSÍTÉS:. Még mindig szeretnék játszani a játékkal, de úgy érzem, soha többé nem kapok jó cseppkombinációkat. Rengeteg új csepptípust adtak hozzá, amelyek érdekesek, de többnyire haszontalanok. Rengeteg golyót akarok lőni!! .. nagyon frusztráló, hogy soha nem kapok jó cseppeket
Inkább élvezem a hasonló játékok vonal archero friss felfogását. Imádom a 2d platformot, és bár a kihívás még alacsonyabb felszereltségű lvl-ekkel is megoldható. Abban azonban egyetértek, hogy nagyon sok tárgyat alacsony lemorzsolódási sebességgel kiköszörülni fárasztó. Ezenkívül úgy érzem, hogy a drágakő ládák ára túl magas a fizetés nélkül megvásárolható drágakövek alapján. Az utóbbi időben a játék is nagyon késett. Összességében nagyon jól sikerült
Túl komplikált, és hát mondjuk ki... Pay to Win.... Így hiába jó az alapötlet, ellehetetleníti azt, hogy élvezzük azt a kis játék élményt amit adhatna. Nem ajánlom senkinek, a játékmenet és a fejlesztések csak körítés, a pénzedet akarják cserébe csekély erősödsz csak és egyre többet akar a pénzéből. Nincs ember akinek ez megérné ki ha apád kártyáját használja és 6 éves vagy... Ha gondoljátok meg egy próbát, de előbb vagy utóbb hasonló véleményen lesztek.
Kitartást kívánok hozzá, csak mert szerintem jó játék. Idő igényes a fejlődés , de csak Idő kell hozzá meg kitartás 🙃
Nagyon szórakoztató, de úgy gondolom, hogy a világ, amiben vagyok, felborult, vagy ilyesmi. Egy kicsit a 7-es világban vagyok, és türelmesen frissítettem a fegyvereimet, a hősömet stb. Ahogy haladok előre, egyre nehezebb lesz (ahogy kell), de olyan, mintha nincs szerencsém jó előnyöket halmozni ezen a világon. A csata óta visszamegyek a világokba, hogy öléseket szerezzek a feladatok elvégzéséhez, és észrevettem, hogy szinte az összes fegyvert felhalmozom (multishot, dble/trpl hordó, piercing lövés), de balszerencsém van a világban. Talán ez is a kihívás része. Idk
A legtöbb mobiljáték kiegészítésekkel bombázza, de ez a játék nem. Csak körülbelül 1 óra és 5 percenként jut, így rengeteg játékot kapok. Azt is érzem, hogy ez egy szórakoztató játék, amit órákig tudnék játszani.
Ez a játék félrevezető leírásokat használ, hogy megpróbálja megszerezni a pénzt. Határozottan meg kell nyerni a játékot, mivel azoknak, akik nem fektetnek be pénzt, sok hirdetést kell nézniük. Minden egyes lejátszott körben legalább 3-szor megszakítanak, és ez egy állóképesség alapú játék, így csak körülbelül 4 vagy KEVESEBB kört érhet el, attól függően, hogy milyen szinten játszik, amíg meg kell várnia, amíg erőnléte feltöltődik.
Csodálatos játék, és nagyon szórakoztató játszani a gyémántárakkal, hogy a zöld, kék, lila és a legendás ládát 600 gyémántról legalább 200 vagy 300 gyémántra kell csökkenteni.
Még mindig szeretem ezt a játékot, de változtatnom kellett az értékelésemen, mert a fejlesztők kapzsiak. A játékban történő vásárlások árának emelése. A csatajegy 7 dollár volt, most 10,99 dollár? Láttam egy fekete pénteki ajánlatot "gyöngyszemekre" (prémium pénznem) 124 dollárért?!? Komolyan? Csak azért költöttem pénzt erre a játékra, mert annyira élvezem, és szeretném támogatni, de most kezd őrült lenni. Kérjük, csökkentse az árakat.
Az egyetlen problémám az időszakos vezérlési problémák voltak, amikor a mozgásrúd elveszti a nyomát, hogy mit csinál... ez néhány futásba került. Összességében azonban az ilyen nagy gazemberek jobban jutalmazzák a képzett játékot, mint a szerencsét. Lehetne egy kicsit engedékenyebb, ha néhányszor többször futhat.
Nagyon szórakoztató, de néhány finomítást igényel. A világ bármely szakaszában képesnek kell lennie arra, hogy elinduljon. Lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a szintek között elmenjen a boltba. Egyes szintek túl sok tűzerővel kezdődnek.
Szórakoztató, de nem túl könnyű. Kihívás, de nem lomhán. Az egyetlen gond az, hogy néha olyan érzés, mintha csak egy szintet ugrálsz, és azért imádkozol, hogy legyen elég egészséged, mert túl sok lövedéket kell elkerülni.
Kérjük, adjon hozzá egy gombot az összes kis letöltéshez, vagy adja hozzá őket a frissítésekhez, mert az idő felében nem lehet offline játszani, mert minden egyes játéklehetőségnél 7-10 MB!
Jó játék. Megszokni kell, de a kezelőszervek nem olyan rosszak. Egyszerűen utálom az energiasapkát. Bárcsak lenne mód a növekedésre
Túl nehéz javítani és frissíteni, legalább több energiának kellene lennie, nem csak napi 4-5 játékra. Kezd unalmas lenni így
Imádom ezt a játékot, de az a tény, hogy nem tudsz teljesen megszabadulni a hirdetésektől, nincs jól átgondolva. Megértem, hogy a hirdetés jutalmat kér, de ha nem veszek hirdetéseket, akkor 0 hirdetésnek kell lennie. Bárcsak megfontolnák. Szuper idegesítő.
Szeretem azt a típusú játékot, ami némi csiszolást igényel a szintlépéshez, de a HOLY CRIST ez a játék ezt a végletekig viszi!!! Hetente 1 esetleg 2 karaktergyöngy?!? És a szintező berendezés nagyon sokáig tart, mert olyan ritkán esik le. Azt sem tudom, hogy ez csak a telefonom vagy a játékvezérlők, de a "joystick" gyakran leblokkol, és nem tudom jobbra mozgatni a karakteremet. Kicsit tovább tart, de az első 4 szint újrajátszása gyorsan öregszik.
Összességében ez a legjobb mobiljáték, amivel valaha játszottam. Nem tolja a hirdetéseket az arcába minden szinten, mint más játékok. Ha megléped, akkor őrölni fog, hacsak nem fizetsz, az nagyon szórakoztató. Az események pedig segítenek élvezetesebbé tenni a dolgokat. Messze, legalábbis számomra, az oldalsó nézőpont lövöldözőssé és platformerré teszi ezt a játékot, ami tízszeresére növeli az élményt.
Hülyeség energia kell a játékhoz. Még ha át is teljesít egy szintet vagy töröl egy eseményt, akkor is elveszíti az elköltött energiát. Az energia utántöltésre való várakozás olyan sokáig tart, ami miatt a játék unalmassá és érdektelenné válik.
Régen szerettem ezt a játékot, és rendszeresen játszottam vele. Aztán tegnap elindítom, és azt mondja, hogy a fiókjaim felfüggesztve vagy nem találhatók. Eltávolítva és újratelepítve, és továbbra is ugyanaz a dolog.. kész időt és pénzt adtam ennek a játéknak, hogy ez megtörténjen.
Ne vásárolj. A játék szórakoztató, de körülbelül 3-4 hónapja játszom, és még mindig nem tudok több karaktert kinyitni. FIZET, HOGY JÁTSSZON A LEGFONTOSABB LEHETŐSÉGÉBEN! Ne csináld. Bízz bennem. Játékos több mint 31 éves tapasztalattal.
A legtöbb fogalom a játékban azonnal kikerül az Archero játékból. Archero 100-szor jobban végrehajtja őket. A másik dolog az, hogy a mozgás nagyon merev és nem folyékony. Furcsa a grafika. Az ötlet jó, de a kivitelezés borzasztó.
Ez a frissítés (február 1.) egyszerűen nevetséges. Óriási különbséget vett észre. Az én "hősöm" lassabb és gyengébb lett, a tied mesterséges intelligenciája pedig legalább háromszor gyorsabb és páncélozottabb. Miért nem akarjátok fordítva frissíteni ezeket a játékokat? És ezek a "NAGY" erősítések, szinte észre sem vesznek különbséget. Frissítés előtt a "hard" szint alig volt átadható, most pedig ez a "hard" szint a "rémálom" szint közelébe került.
Uninstallworthy A progresszió üteme fájdalmasan lassú. Ugyanazon szinten 100-szor vagy többször őrölni nem szórakoztató, hanem kínzás. 5 rajt lenne, ha nem érezném úgy, hogy a továbblépés a büntetés egy formája.
Meglepően mulatságos pokol, mivel választhat a bekapcsolás és a keverés és a párosítás kombinációja, DE nem szereti, ha az energiarendszer játszik, ehelyett kapcsolja ki az energiarendszert, és cserélje ki a jutalmakat energiával jutalmakra a berendezés fejlesztéséhez szükséges alkatrészekkel. Javaslat: adjon hozzá egy statisztikai lehetőséget, hogy összehasonlítsa a fegyverek vagy a teljesítménynövelések közötti különbségeket
Ez egy szórakoztató játék. De túlságosan hamar megüt egy elég komoly szintkülönbség, és olyan helyzetben találod magad, ahol az egyetlen lehetőséged a továbbjutásra az, hogy vagy minden ébrenléti pillanatot őrléssel töltesz, amíg REMÉLEMÉL nem lesz elég erőd és erőforrásod a fejlődéshez, vagy pedig ténylegesen költesz. pénz. Nyugodj meg, az F2P útvonal HAAAAAARD.
Az Archero felvizezett változata. Az epikus fegyverek és páncélok NEM járnak további jutalmakkal; csak valamivel magasabb statisztikát szereznek, mint az előző szintjeik. A frissített elemek kombinálása nem kombinálja a szinteket. Csak 3 fegyver érhető el lézerpuskával, ami jelentősen meghaladta a fennmaradó 2 lehetőséget. A nehézségek gyorsan skálázódnak, míg a fegyverek és páncélok fejlesztése nem. Pozitívum, hogy a művészet elbűvölő, és a tárgyak beszerzése sokkal könnyebb, mint az Archeroban.
Túl késleltetett és drága a versenyszerű kemény módok lejátszásához, túl erőforrásigényes a laza játékhoz (komolyan, több mint 1,5 GB tárhely??). A játék szórakoztató volt, amikor a kastélyok szilánkokért való darálása ingyenes volt, de most ahelyett, hogy a perk kombók lettek volna a játék fő stratégiája, a játék fő stratégiája az állóképesség és a pénz elköltése. Boldogan költöttem 500 dollárt erre a játékra, hogy megjutalmazzam a fejlesztőket az élvezetes élményért, de csak megemelték az árakat és lerövidítették a vásárlás felhasználható időtartamát
Előnyök: Szuper szórakoztató játék. A játékmenet nagyszerű. Rendszeresen hozzáadunk új tartalmat. Egyszerű módja az idő múlásának. játékba megyek. Hátrányok: A szintezés rövid idő után lassú, és az előrelépéshez a prémium boltban kell vásárolnia. Többen vásárolnának prémium termékeket, ha az árak reálisabbak lennének. 2-5 dollár egyetlen tételért túl magas, és a drágakövek mennyisége túl magas a drágakövekért felszámított árhoz képest. Miért kínálnak még mindig véletlenszerű zsákmányládákat a játékfejlesztők 2021-ben?
A rigged caah grab szórakoztató lehet, de szó szerint sokat költöttek arra, hogy alig kapjanak valamit, köszönhetően annak, hogy hogyan akar számokat hazudni.. reményteljes volt, de súlyosan csalódott volt a kezelésében. Nagyon szórakoztató, jó játék lehet, amiért fizethetsz azért, hogy többet játssz vagy gyorsabban fejlődj, de ők csak pénzt akarnak elköltött több mint 20 dollárt, csak azért, hogy úgy érezzék, első vásárlást tettem 2 dolláros ajánlattal egy p2w játékban... Szégyenért. ...
Nagyon tetszik sokáig fogok játszani vele. Multiplayer opciót rakhatnának bele aztán 5 csillagos lenne nálam
Szeretem a koncepciót, valami frisset, amihez folyamatosan visszatérek. A roguelike és a bullet pokol keveréke valami kihívást jelentő, de élvezetes. Azonban úgy látom, hogy nem fog sokáig tartani, ha egyszer rágörcsöltem és megkaptam az egészet. Találja meg a további módszereket, amelyek segítségével visszatérhetek, és talán csak hozzáadhatom az 5. csillagot.
Csodálatos játék. Nem lehet elég jót mondani erről a játékról. Talán 6 hónapja játszom. Soha egyetlen fillért sem kellett fizetni. Könnyű nem. Ha türelmetlen vagy a platformozók terén, akkor előfordulhat, hogy fizetnie kell bizonyos dolgokért. Ezekre a játékokra fogok pénzt költeni, mert ne kényszerítsenek rá.
Nagyon addiktív az első játéknál. Még inkább addiktívabb, mivel minden játék teljesen más, mint az előző. A döntéseid és a szem-kéz koordináció általában meghatározza a csata kimenetelét. A letöltést mindenképpen bátorítom. Eddigi legjobb játék, és csak körülbelül 12 percig játszottam. Azonban 643 játék van a telefonomon, és ez az első játékban legyőzte az összeset.
Ha van egy robbanás, az energiaszerelő kissé bosszantó, és a fejlődés nagyrészt lassú az említett energiaszerelőhöz képest, nagyszerű lenne, ha mód lenne több energiát szerezni egy olyan időszakban, mint amikor felállsz, vagy egy ügyes mini játék. Hatalmas probléma a játékkal, hogy néha nem tölt be egy hirdetést, vagy nem engedi, hogy használjam a hirdetés gombot... ha nincs hirdetése, vagy nem tölt be, akkor mindenképpen adja meg a jutalmat, ha hajlandó vagyok megnézni a hirdetést, de nem tudom, nem szabad megbüntetni a játék végén bekövetkezett kudarcért.
A játék nagyon szórakoztató, de meg kell szabadulniuk a véletlenszerű hirdetésektől, amelyek nem adnak semmilyen jutalmat. Ha úgy döntesz, hogy jutalomért nézel egy hirdetést, az rendben van, de a hirdetések anélkül, hogy bármit is kapnának, borzasztóak.
Ha unatkozol jól leköt és nem kell wifi hozzá.
Szeretem! Annyira szórakoztató és könnyű játszani. A power ups választási lehetőségekkel szórakoztató kísérletezni. A jet pack minden alkalommal megment!! Remek ötlet a jet pack-on 👍 köszönjük, hogy ilyen élvezetes játékot alkottál. Telepítse, akkor jól fog szórakozni. Kihívó, de könnyű játék. Legalább egyszer próbálja ki a jet packet.
Tower Craft - Block Building Стратегії kiix
Szórakoztató mechanika, gyorsan végtelen őrlődéssé válik alacsony szinteken, vagy fizetőssé. A játékon belüli UI-elemek ~ 40%-a vásárlási párbeszédpanelekhez vezet. Egy hétvégén játszottam és eltávolítottam.
Ez az archero másolata (és egy szegényes másolat), kivéve a platformmal, egészen a jutalmakig, és ha egy angyal egészséget vagy egy kis jutalmat ad. A vezérlők lassúak, és a jutalmak nem igazán segítenek, mert olyan kevéssé hatnak a karakteredre. Csak töltse le az archero-t, és játsszon vele.
Tetszik, de NEM LEHET VÁSÁROLNI?!?!?! Számomra úgy tűnik, azt szeretnék, ha az emberek vásárolhatnának tételeket és különleges ajánlatokat, de valahányszor egy tételre kattintok a vásárláshoz, „A vásárlás sikertelen” üzenet jelenik meg? Galaxy S10-et használok, és a Google Play Áruházból töltöttem le. Még csak meg sem kísérli a Google Play fizetési opciójának előhívását, amikor rákattintok valamire, hogy megvásároljak. Be vagyok jelentkezve a Google Games-fiókomba is? Szeretnék magasabb értékelést adni, de hajlamos vagyok sok olyan terméket vásárolni a játékokban, amelyeket szeretek, de...
Szeretem a játékot, de van még mit javítani. Ha elfogy az energiája a böjtöléshez, megtekinthet néhány hirdetést, hogy visszanyerje az állóképességét, de ezt nem szabad korlátozni. Még akkor is, ha lehetősége van megnézni egy videót, néha azt írja ki, hogy nincs elérhető hirdetés. Hogy fogy ki a reklámokból, tényleg hülye. 5 csillagot adna, ha az egész állóképességet és a hirdetési rendszert javítanák, de egyelőre sokat kell javítani a játékon
Ez jó, de a hibák megölik a szórakozást. Frissítettem a fegyveremet lv1-ről 2-re, hogy 8-as támadási bónuszt kapjak.. majd ugyanazt a fegyvert frissítettem még egy 8 bónusztámadásra, és az összeg nem változott. Azt is észrevettem, hogy a fegyverem ugyanazt a kárt okozta, mint korábban. Úgy döntöttem, hogy folytatom, mivel szórakoztató tényezője van, és visszahoz némi nosztalgiát a régi iskolai játékokkal, de miután frissítettem a többi berendezésemet, ugyanaz a hiba. nem tudok tovább fejlődni. Ezt a játékot eltávolítottuk, mert nekem elromlott.
Szórakoztató és jó, de a drágakövek az autópálya-rablás. A megvásárolható ár a játékon belüli segédprogramhoz képest rendkívül kiegyensúlyozatlan. És a szintemelkedések köre szó szerint eldönti, hogy sikeres vagy kudarc.