Post by fititesgiga on Feb 5, 2022 14:13:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori märgid ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Hankige Bow Masters – Microsoft Store, et-EE
Hea mängida. Meelelahutuslik. Täiuslikud juhtnupud mängimiseks. Aga palju sunnitud reklaame. Reklaam etappide vahel on vastuvõetav, kuid reklaam käsitöö ajal on talumatu.
Kena mäng... Olen uustulnuk, ma ei saa tappa 10. tasemel saabuvat koletist... keegi soovitage mulle
Kulus sekund, et sellest aru saada, aga mulle meeldib seda mängida. Kuigi mõned ootamatud ülemused viskavad su kiiresti paanikarežiimi, on see lõbus ja sunnib kasutama muud varustust.
Rakendus on lõbus, kuid selle rakenduse tapab see reklaam nimega Bricks Ball Crusher, see peatab rakenduse täielikult. Olen väsinud selle rakenduse bc sulgemisest ja uuesti avamisest. Palun parandage see. Reklaam külmutab mängu selle masendav ja tüütu.
The Archers 2: Stickman Game Žaid. automat. ovg
The Archers 2: Stickman Game Pelihalli wlx
Ostsin paki ja see ei eemaldanud reklaame. Ärge unustage, et arendajana on see tohutu punane lipp.
Ostis Elven paketi, millel oli suurte punaste tähtedega kirjas NO ADS. Näen ikka reklaame kogu aeg. Ärge raisake selle mängu peale raha.
Hea mäng ma olin mingi 42
Hea mäng oleks kõrgem, kuid ostsin reklaami eemaldamise asja, kuid müntide või toidu jaoks pean endiselt reklaame vaatama. See peaks olema lisatud, kuna ma ei maksnud reklaamide eest
The Archers 2: Stickman Games for 2 Players or 1 Laadida uuema (1.6.6.0.7) tasuta APK - "Archers 2" on ajamõõtja, mis põhineb stickman ragdoll
Reklaamidest vabanemiseks sooritas ostu. Vaata ikka reklaame. Vaidleb tasu ja desinstallib.
Lahe mäng. Kulutas 3 dollarit reklaamide ostmiseks. Kuid süütamise füüsika juhtnupud võiksid olla palju paremad. Mu tegelane tardub mõnikord, eriti allapoole osutades, mis on vahetu surm. Ja alla või horisontaalselt tulistamine on problemaatiline.
TREVOR TREVOR
Graafika imeb ja odamehe sihtmärk on liiga op. Tabamiskastid on kõige hullemad, sest kui lööd vastu rindkere alaosa, siis see läheb arvesse jalalöögina ja odaga löömisel kulub odaga löömisel 2 LÄBIT, aga kui nad löövad mind odaga, kulub 1. kui ma aktiveerin minu helkurkilp on periood, mil see ei kaitse mind. Varem oli mäng lõbus, kuni muudeti inimeste tapmiseks kasutatavate noolte arvu Redigeeri: thx mind kuulamise eest byv, mäng on nüüd palju parem
Maitse tuleb enamasti rindkerest. Väga muljetavaldav! 🍆
Meeldis, kuna seda sai mängida ilma oluliste puudusteta võrguühenduseta. Nüüd pole mitu preemiasüsteemi võrguühenduseta saadaval.
Mängisin palju, et saada kampaania "Green Fields" 300 tähte, ja seejärel mängisin pikka aega, et koguda piisavalt münte, et osta mängu parimaid varustust (deemonlik varustus: raudrüü, kiiver, kilp, vibu, skepter pimedus, õudusunenägude silm jne). Kuid isegi nii ei piisa kampaania "Orcs Wood" läbimängimisest, ainus võimalus on tasuda esmaklassilise sisu eest, et saaksite ligipääsu haruldastele ja eepilistele esemetele. See on hämmastav mäng aja surnuks löömiseks, kuid mulle ei meeldi selle lõpetamise eest maksta.
Game Booster - Launcher - Kiiremad ja sujuvamad mängud MOD APK ... 1; 2; 3; 4; 5. (5 häälega) ... The Archers 3: Bird Slaughter MOD APK
Lõbus mäng. Lihtne strateegia. Palju reklaame, aga muidu lõbus.
See mäng oli varem hea, kuid uus värskendus täis viivitust ja reklaame, uus tulistamismehaanika on tõesti halb ja sihtimine on raske, see ei vääri isegi üht tähte.
Lahe
See on nõme, liiga raske ja hävitab mu sõrmed, demo on parem kui mäng!
Mängisin seda mängu kuud tagasi ja mõtlesin nüüd uuesti mängida, nii et installisin. See algab 1. tasemelt.. proovisin sisse logida minu ID-ga, kuid ei saanud ikka andmeid laadida..kuidas andmeid taastada?
The Catapult 2: Stickman game
Esimesed paar taset on tõesti rasked 1 lasust viiest tabab mpc pealöögi ja enamik nooltest, mida teie tegelane laseb näoga läbi vaenlase, on väga raske ja lihtsalt prügikas mängida
Lihtne tase on väga raske. 45 taseme taga ei saa jätkata. Proovinud vähemalt 50+ korda. Ei andnud võimalust mängu salvestada, makstes 5 kalliskivi, kui see on lõppenud.
Mängu mehaanika on kena, kuid KÕIK kulla- ja müstikakarbid sisaldavad ainult münte ja toitu. 99% juhtudest, isegi kui see ütleb "võib sisaldada", ei sisalda see KUNAGI midagi muud peale müntide ja toidu, mis on tüütu. Soovime rohkem soomusrelvi ja võimalust osta poest meisterdamiseks ressursse....mõtlemisainet
Pole paha, kuid tasemed on liiga keerulised. Ma mõtlen, et olen 100. tasemel ja viimased paar nädalat olen proovinud, kuid vaenlasi on palju rohkem ja see on peaaegu võimatu ning pealegi, kui ma ei suuda 100. taset ületada, ei saa ma järgmisel hooajal mängida. Nii et minu soovitus on, et proovige muuta tasemed pigem lihtsamaks kui võimatuks. Üldiselt hea mäng. Olen kõigi uuendatud (viimaste) relvasoomukite ja oskustega 100. tasemel kinni, kuigi mul on seda võimatu täita. Nagu miks?
Hea mäng, kuid reklaamid rikkusid kõik, leiavad raha saamiseks teise allika
Oli suurepärane kuni selle värskenduseni. Nüüd muutub see mängimatuks pärast vaid 150 tapmist lõpmatus režiimis. Ma saan väljakutse osa, kuid keegi ei tee ilma kiivrita 3 peasööki. Ja mehe põlema panemine tapab ta või vähemalt aeglustab tema tulekiirust. Kasutage oma mängu dünaamika osas tervet mõistust. Naaske vana mängu juurde (mida ma armastasin ja mis oli peaaegu täiuslik) või kaotage vähemalt mitmekordne mäng. Teine võimalus on panna MÕNELE vaenlastest joogijooke kasutama
Mäng oli mõnda aega korras ja ma isegi ei pahandanud reklaamide pärast, sest sain kasutada revive'i ja muu sellise jaoks, aga siis ühel päeval neid reklaame enam ei tulnud ja ma ei saanud seda ka revive'i ja duubli jaoks kasutada
Ei saa öelda, kui palju head see mäng mõnes reas on. Lisage DUNGEON Level teisel hooajal, mis lisati alles 1. hooajal. Ja palun öelge mulle, kuidas 330 taset kustutada.
Päris hea mäng hõivatud inimeste jaoks, kuna te ei saa seda nii kaua pidevalt mängida. 👍👍
Suurepärane mäng on ainus probleem, kui vaatate topeltmüntide lisamist, te ei saa kunagi lisamünte.
นักยิงธนู 2 อาร์เคด xzs
See mäng on väga aeganõudev mäng, mis on lõbus. Lisad pole tõesti tüütud, kuid need ilmuvad palju. Peale selle on see tõesti hea mäng.
Age of War 2 1.6.2 APK Android Lae - ChiliAPK
Bruh, kuidas ma võidan koopasse viimast levikku Ma saan pidevalt ühe löögi, ugh mu löögid viskasid bosside rünnakuid
Lahe idee, kuid ma jõudsin sõna otseses mõttes 4. tasemele ja iga nool, mis mind tulistati, tabas ja ma suren kohe. Üks asi oleks, kui sind saaks lüüa rohkem kui 2 korda, aga ei, sa saad lihtsalt kohe surma. Mul ei olnud isegi võimalust kõiki tappa, sest ma sureksin liiga kiiresti.
Orbid tõmblevad pärast mõnda aega mängimist endiselt, kuid tundub, et nad peatuvad, kui teil on need mõlemad korraga varustatud.
Kuni ühe tasemeni on tore pärast seda läheb raskeks, mees u ei pea seda nii keeruliseks tegema, et see ärritab, mäng peaks olema lihtsalt mäng, see ei pea seadma elu eesmärki, nõuandemäng on lõbus ainult siis, kui mängija suudab seda kustutada, ma olin umbes 47 tasemel ja olin kasutanud vibulaskjat, viskajat, mustkunstnikku kõik tasemel 15, mul kulus 20 päeva, et need kõik sellele tasemele jõuda ja ikkagi oli teie mäng võimatu, lõpetage mängude tegemine ja tee midagi muud
Täiesti prügikas sihtimissüsteem ja pidevate lisamiste tõttu peaaegu mängimatu. Idee on hea, nii et andsin sellele kaks tärni, kuid desinstallisin selle 20 minuti pärast paljude lisade tõttu.
Andke tegelasele vastastega võrreldes lisajõudu, arvestades asjaolu, et tema üks vs palju muudab tasemed suhteliselt lihtsamaks. Et see huvi tunneks ja proovimise ja proovimise ja proovimise käigus igav ei hakkaks.......
Tõesti tore mäng, asju on lihtne kasutada ja tasemed on üha keerulisemad. 👌🏽🔥
See on väga tore mäng 👍 sellel peaks olema tase, mis võitleb isegi rohuga palun 😘😁😁
Mouse Simulator : rat rodent animal life ব্যাজ uzal
The Archers 2: Stickman Game Spillehall edg
Ma armastan seda mängu, see on lihtsalt suurepärane! Kuid panin ainult neli tärni, sest mul on üks väike probleem. Saate hankida ainult teatud koguse raudrüüd, kuni olete saavutanud maksimumi. Mul on sellega probleem, sest lõpuks, kui olete piisavalt hea, saate kasutada ainult kalliskive oma turvise uuendamiseks. See muudab selle ka nii, et teil pole enam münte enam kasutada. Ma tahan öelda, et Dev. lisatud uus soomus. Peale selle on see suurepärane mäng. Tehke kindlasti rohkem uuendusi! (:
See on suurepärane mäng, mis lõbustas mind tunde ja tunde ja mulle meeldib, et lõputu ei nõua selle jaoks toitu, lisab midagi, mida saate ootamise ajal teha. Ainus asi on see, et täielikku loosi on mul raske saada, kuna see on minu telefoni serva lähedal
Teist korda, kui olen Archers 2 alla laadinud. Võin öelda, et viimane kord, kui ma mängisin, jõudsin ainult 48. mänguni. Mida rohkem aega ühe seansi jooksul mängides veedetakse, seda lisad dubleerivad. Siis näete tõrkeid, nagu teie relvad läbivad teie aponieti. Kas te võiksite seda asja palun uurida.