Post by fititesgiga on Feb 5, 2022 14:19:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc toate ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Acest joc este prea bun, dar i-am dat acestui joc 2 pentru că în acest joc zombii au arme, așa că vreau ca acest joc Dezvoltătorul să elimine armele de la zombi.
Jocul de Vest este nevoie de timp pentru a intra
Cel mai misto joc
Framerate este foarte lent pentru mine în comparație cu versiunile anterioare ale acestui joc, probabil pentru că acesta nu este același creator.
Acest joc este foarte tare, dar există o problemă care de fiecare dată după 1 joc se încarcă prea mult, te rog să rezolvi asta
Superb
Anger of stick 5 : zombie 액션 ixs
acest joc este ca un război când ai războinici, inamicul va fi puternic în curând la nivelul 20 sau altfel
E foarte bine. Dar când vei ajunge la nivelul 40, vei începe să te lupți!! Pentru ca nivelurile sunt atat de greu!! Parcă ai fi o persoană mică care se luptă cu titani!!! Vă rugăm să ușurați unele dintre nivelurile dvs., astfel încât să le putem juca foarte bine.
Anger of stick 5 : zombie Azione aqc
JOC URT
Joc de tot rahatul
Mie nu imi place acest jov
Este un pic confuz la început, dar foarte! foarte! Frumos joc😋😋😝😁
E tare dar putine arme
Este un joc şmecher dar....hmm,dupa ce nu am intrat o saptamana pe tableta(AVEAM TREABA)nu mi-a ramas progresul.Rezolvati chestia asta,hai va pup am treaba.
ANDREI
E în regulă, prea multe ferestre pop-up cu „cumpără asta” și „obține asta” Și, de asemenea, de ce sângele nu este roșu, am mai jucat acest joc și avea opțiunea acelui sens apos și crimson Unde este crimson ??
Este un joc foarte bun, dar când apare chestia cu încărcarea dinozaurilor, durează o veșnicie să se încarce. Așa că vă rog să remediați asta. Ar fi foarte util.
Devine imposibil la nivelul zece și poți câștiga doar dacă ai arme, prieteni și alte chestii.
Aș fi notat acest joc cu 5, dar mi-a spus de la început după ce am plătit bani pentru monede. Așa că nu investiți proprii bani.
Acesta este un joc foarte captivant, care mă ține entuziasmat și concentrat, când obișnuia să iasă sânge din bărbații care se luptă sau sunt împușcați înjunghiați sau bătuți. Sunetele sunt fantastice. Acest joc este foarte unic. Imi place si il recomand tuturor
În a fost normal, dar în apărare este atât de dificil
E o prcaarie ca eu a 3 zi mi a luat tot nivelul bani si gemurile si nu mi le mai dat an a poi nu vil recomand
Nu-mi plac jocurile care sunt așa, dacă vrei să-l deschizi, va arăta recompensă zilnică, iar dacă vrei să-l joci, recompensa zilnică merge. Încercați să faceți upgrade la acest joc, dacă nu, va fi inutil.
Imi place jocul asta. Dar nu știu de ce sângele este întotdeauna apă. 😅😏 și ori de câte ori termin un nivel, un mic dragon apare pe ecran, așa că trebuie doar să închid jocul și să joc din nou.😢😪😤, vă rugăm să remediați asta pentru a obține cinci stele.✨
ऑफलाइन शूटिंग गेम्स - गन गेम्स एडवेंचर wweg
jocul este bun, dar dușmanii sunt atât de uh..... vă rugăm să actualizați jocul pentru mai mulți inamici cu care aș putea lupta
Este un joc grozav, dar dacă ar avea o actualizare sau o versiune mai bună, ar fi grozav și dacă ar fi multiplayer aici, ar fi super distractiv. De asemenea, dacă ar avea mai mult la joc ca pvp, deci asta este părerea mea 😶
Jocul este bun și nu poți lupta singur și să tragi și să lupți, dar îmi place itttttttt
Nu-mi place acest joc în mod serios, pentru că în acest joc avem o mulțime de arme și alte chestii, dar, dacă cumpărăm un articol, atunci ar trebui să fie permanent, plătind întotdeauna pentru articole. Ok, înțeleg că trebuie să reumplem armele și toate, dar, ce zici de sabie, o reumplem mereu pentru acea sabie. Dar cred că o sabie ar trebui să fie permanentă în opinia mea, nu putem cumpăra întotdeauna acea sabie
Îmi place acest joc pentru că este un joc de luptă și este, de asemenea, provocator și este distractiv să îl joci dacă nu ai altceva de jucat
Anger of stick 5 : zombie Aksi wbi
Anger of stick 5 : zombie Акционе tiv
Foarte tare recomand!
Este foarte grozav, dar când apăs pe meniu jocul se încarcă și când mă întorc și joc, schimbă scorul înapoi și banii și totul se resetează
Bun dar trebuie adaugate noi lovituri
Îmi place foarte mult acest joc, dar trebuie să existe mai multe arme și mai multe arme și o mașină sau un camion sau un tanc dacă faci asta, oricum jocul va îmbunătăți.
E super îmi place ar fi fain să fac și varianta 3D
Ce joc plictisitor plin de reclame! Versiunea J-park este mai bună decât versiunea Cowon.
Iubesc jocul asta il recomand! Dar ar trebuii niste update-uri noi si sa fie putin mai usor
Acest joc este uimitor. Am căutat un simulator de reclame bun și acesta cu siguranță este potrivit. Reclame când deschizi jocul, reclame pentru a ridica aproape orice obiect, reclame care îți oferă recompense duble și, dacă ești suficient de nebun încât să refuzi, nu-ți face griji, vei primi un alt anunț (fără recompense duble) Absolut uimitor! Din păcate, pot acorda doar o stea în acest moment, deoarece nu există nicio opțiune de personalizare care să-mi permită să port mustața lui Sam Elliott pe fața personajului meu.
Anger Of Stick 5 : zombie 動作 qfw
Vă rog să remediați erorile și, uneori, când voi deschide jocul, monedele și pietrele prețioase mele, de asemenea, armele dispar. Repara-l!. Este greu să controlăm butonul pentru a trage inamicului și putem avea un eveniment pentru a juca și a câștiga mai multe pietre prețioase și monede, apoi facem fiecare nivel de timp nelimitat și reducem reclamele. De asemenea, atunci când folosesc arme corp la corp, acestea dispar în câteva slash pentru inamic, vă rugăm să le faceți nelimitat.
Acest joc este foarte tare, dar de ce nu există trucuri, dar ultimul pe care l-am descărcat are un truc
Fooooaaaarrrrrrttttteeeeee BUNĂ(dă nimic)
grafica ar trebui să arate ca o versiune modernă. și ar trebui să existe un mod multiplayer, dar la urma urmei e în regulă este doar o recomandare și pentru cei care se gândesc dacă ar trebui să descarce acest lucru, poate ar trebui mai ales dacă le plac jocurile de acțiune
Nu spec8al
Anger of stick 5 : zombie Actie wzq
Am dat doar două stele pentru că există o eroare în joc pe care trebuie să o remediați și asta dacă trag în inamic cu arma mea și dacă am întrerupt brusc jocul, acesta continuă să tragă și când am reluat jocul nu Nu mai am niciun glonț și, de asemenea, dacă inamicul mă împușcă și am întrerupt jocul, atunci el mă va lăsa să trag și după reluarea jocului va arăta că am murit și gloanțele adversarilor au căzut în pământ. Remediați acest lucru cât mai curând posibil.
Sunteți norocoși că nu ați experimentat ce bug ciudat am pierdut tot ce aveam și chiar și nivelurile și toate modurile și robotul meu)
CĂCAT BĂGAMIAŞ!!!@#$*##@&$(@!!!!
Dawn of the Undead - zombie shooter and survival game. Gratuit ... Dame 5+. Gratuit ... test for your smartphone, antistress game, anger and anxiety relief.
Un joc tare cu sticman
Reclame, reclame, reclame. 2 reclame la începutul jocului și alte 4 reclame în 3 minute de la joc și nu îmi pare rău pentru personalizarea comenzilor.
Deci ce este asta?? Pentru mine este un joc cu adevărat grozav, dar de ce nivelul se resetează întotdeauna? și de asemenea enervant când cumpăr ceva de genul sabie, dispare când termin de folosit ca și cum aș cumpăra din nou, vă rog să o reparați!