Post by fititesgiga on Feb 5, 2022 14:22:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendavad kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
See on tõesti nõme, seda on nii raske juhtida ja sa ei saa isegi Ollie't kergesti õppida, väga raske on nuppe õigesti kätte saada ja õpetused on prügikas, ära installi seda
See mäng on hea ja tore ajaviide. Seal on mõned vead, kuid see on mobiilimäng, c'mon. Ainus põhjus, miks see on neljatärniline, on see, et seal on sõna otseses mõttes nullkaarte, mille saate ilma rahata avada.
Suurepärane mäng peab lisama rohkem kaarte, kuid imelihtsaid juhtnuppe
Kaart on kena ja lihtne, kuid ainus probleem on juhtnupud, mille hüppeoskus tundub olevat väga lihtne, kuid selle juhtimine on väga masendav. Peate seda mängu värskendama, see on okei, kuid juhtnupud tuleb siiski parandada. Ja ka totoriaalid. Palun parandage oma mäng.
Criminal Case ጀብዱ xjh
Popet fitset treid
See mäng on nõme, kui nad selle trikid lihtsamaks teevad, see oleks viie tärni mäng, see mäng on nõme ja see ajas mind nutma, see mäng tuleks Play poest ära keelata ja ma ei saa aru, miks need hullud löögid nii rasked on. pidin ühe neist vahele jätma, kuid see ei olnud kickflip, sest need võivad lihtsalt nii raskelt tulla
see mäng on väga lõbus, juhtnupud annavad oma tähenduse, parkide paigutus on kena, ma kirjutan seda ainult selleks, et ma soovitaksin teha pargiredaktor, et luua oma pargi lisandmoodulina, kui palju kulub. üldiselt suurepärane mäng
See mäng on suurepärane, see näitab teile, kuidas trikke teha. Kui teate, kuidas neid trikke teha, võite isegi proovida seda teha päris rulal, nagu päriselus.
Suurepärane mäng, kuid rula on väga raske pöörata, nii et ples make on lauda lihtne juhtida, jätkake õnne
Hea mäng, kuid kaardid ei ole odavad, need peavad tegema selle palju odavamaks või tasuta
Jube. Ma ei saanud keerata ega mingeid trikke teha. Halb mäng. annaks 0, kui saaks.
Touchgrind Skate 2 სპორტი bgw
See mäng on kõige hullem, ma keeran lauda ja selle värisemine ja ollie tegemine ei lähe arvesse, miks sa selle siis lisasid. Iga kord, kui suurest august välja pääsen, aeglustan tempot ja miks on vaja kaardipurkide eest maksta? t avate lihtsalt kaardi, tehes kõigi aegade halvimat trikki, lisaks oli mu telefon täiesti uus ja see mäng ei taha tugevamini vajutada, kui saaksin arendajatele alla vanduda. 😠😠😡
Ollie jaoks on vaja õppimist hõlpsamini mõista "tõstke esi- ja siis tagumine sõrm" Vean kihla, et inimesed kulutavad selle õppimiseks nädalaid. Parandage see
Suuuuper tore teha jämmisessiooni, kuid te peate ostma muid kohti, soovitaksin kui teile meeldib rula ja saate avada palju lahedaid asju ja kindlasti üks parimaid uisumänge, mida võite leida.
2 - Marveli galaktika valvurid: seeria Telltale ... Touchgrind Skate 2 ... Üha enam stuudiod näevad lubadust teha Androidi platvormile mänge,
Mäng ise on hea, kuid idk y see ei saa kombinatsioone õigeks. Ma teen seda õigesti, et teha ollie ja siis see lihtsalt elab teki esiosa üles
Touchgrind Skate 2 Αθλήματα qtvs
Laadige Super Stickman Golf 2 App Store'ist alla: ... Touchgrind Skate 2 ... Siiani on see App Store'i "spordimängude" tipptasemel.
Vabandust, et hindan seda ainult kahe tärniga eKr, saame ainult ühe kaardi, nii et palun laske BC-l mängida vähemalt rohkem kaarte, see on lõbus ja rohkem tasuta kaarte oleks hea, aitäh
OnePlus 6T-ga mängimine ja menüüsõnad on liiga heledad ja läbi pestud. Ei ole võimalik lugeda. Võib-olla on võimalus tähtede värvi muuta? Samuti võimalus suruda sõrmega, mitte hoida mõlemat sõrme, et see liikuma panna.
Suurepärane mäng, ma olin alguses pettunud, kuid harjutades naudin seda palju rohkem! Selles aspektis sarnane tegelikule rulasõidule. Oleks lahe, kui saaksite kuidagi manuaalselt.
See mäng on alguses omamoodi lõbus, kuid mängida saab ainult ühte kaarti ja teise hankimiseks peate maksma 3 BUKA. Kui olete kõik selgeks saanud, pole enam palju teha ja mul hakkas tegelikult nii igav, et pidin selle kustutama, muidu võtab see lihtsalt ruumi, mida saate millegi muu jaoks kasutada.
Head graafikat, teil on vaja oma kaameranurki parandada, sest keegi ei saa niimoodi mängida, et mu randmed valutavad viie minuti pärast ja külgsuunas mängides pea valutab, põhjustab kaamera nurgad. See on kõik. Hüvasti 😎
Vead ja see, et ma ei lase mul mingeid trikke teha, lendavad välja, kuid muuga on kõik korras, välja arvatud kaartide eest maksmine.
mäng ise on päris lõbus, aga tõsiasi, et taseme tõstmiseks peate kaarte ostma, on päris nõme. Ka jalalöögid ja paljud muud nipid on palju hilinevad
mu mäng jookseb ilma põhjuseta kokku
See on lõbus, kuid mänguvaba juurdepääsu puudumine asjadele valmistab pettumuse. Graafika on korras, juhtnupud on üllatavalt lihtsad, kuid võimaldavad oskuste saamiseks ruumi.
Ülimalt lõbus mäng, kuid kui olete kõik ülesanded stardialas lõpetanud, muutub see igavaks. Minu arvates on teiste parkide hankimine 6 taala eest seda väärt.
See on hea, ainult controlid on kehvad
Hea kontseptsioon ja graafika, kuid ausalt öeldes kohutavad juhtnupud
See on suurepärane mäng ja ma soovitan neil panna rohkem trikke ja etappe
Mängud head, muutub igavaks ja korduvaks, ilma uusi kaarte ostmata.
Oleksin võinud vanduda, et tasemed olid varem tasuta. Mäletan, kui järgmisele alale jõudmiseks tuli läbida teatud arv väljakutseid. Ma mängisin seda mängu kogu aeg, kuid need mikrotehingud tapavad selle minu jaoks tõesti ära. Kahju, et valisite selle tee, mitte tavalise reklaamitee. Olen kindel, et teeniksite reklaamidega ikkagi head tulu, selle asemel, et küsida sisuliselt virtuaalse ruumi eest peaaegu 7 naela? Pargid näevad head välja, kuid pole seda 7 naela väärt 4/7 parkide eest.