Post by cforankitoten on Mar 14, 2022 21:03:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lingvist: Learn Languages Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lingvist: Learn Languages Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Lingvist: Learn Languages Fast 2022 version ▞▞▞
Lingvist: Learn Languages Fast Obrazovanje haf
Lingvist: Learn Languages Fast শিক্ষা kui
Az alkalmazás nagyon hasznos. szép munka. de bizonyos kihívásokhoz nem tudom használni a mikrofont. mindig azt írja, hogy a robot fáradt. Azt hiszem, ez az egyetlen hátrány, amit találtam
Nagyon hatékony az idő múlásával az ismétléssel. Az áttekintés 5-ről 2-re módosult. Eredetileg napi 100 kártyát és 20 új szót kaphatott. Most, ha elérem a 20 szót, ki vagyok zárva. Így 25 kártyával 5 perc alatt kész vagyok, és most az alkalmazás 24 órán át holtsúlyban van. Prémium őrült drága nagyon csalódott.
Lingvist: Learn Languages Fast Eğitim vpd
Előfizetés nélkül nem használható az alkalmazás, haszontalan
A tartalom elképesztő, abszolút segít a nyelvtanulásban, de egyre szélsőségessé válik a korlátok és a prémiumra való frissítés „javaslata”. Szeretnék prémiumra frissíteni, ha nem lenne *rendkívül* drága. Legyen havi 5 dollár 3 hónapos kötelezettségvállalásért, és komolyan megfontolnám. De havonta 23 dollárt felszámítani vagy egy évre elköteleződni, például 8 dollárért havonta túl sok. Ha majdnem 100 dollárt fizetek, örökké én akarom birtokolni a szoftvert. Az más kérdés, hogy a mondatok soha nem változnak egy adott szónál, ami nem túl hasznos.
ez egy olyan világos és hatékony módja a nyelvtanulás bemutatásának. az alkalmazás felhasználóbarát és nagyon könnyen érthető. szeretem a nyelvtanulás egyszerű megközelítését. nincs szükségem arra, hogy megtanuljam, hogy "kicsit" legyek, ezért ezt nekem találták ki. plusz igazodik ahhoz, hogy már van előzetes tapasztalatom (esetemben franciául), így nem kell ismételgetnem az alapokat. ao örülök, hogy úgy döntöttem, hogy kipróbálom!
a legjobb, amit eddig próbáltam. könnyen használható, nagyszerű felület, nagyon részletes, jól alkalmazkodik az ismétlődéshez, és nagyszerű információ a képernyő alján található igékről. túl korai megmondani, hogy mennyire hatékonyan segíti Önt a nyelvtanulásban, de eddig jó. remélve, hogy több nyelvet is tartalmaz majd
Ez az értékelés nem szilárd, megváltoztathatom a véleményemet, bár eddig tetszik. Az egyetlen kritikám az, hogy hogyan tanítanak meg a szavakra és egyebekre, de lehet, hogy ez szándékos
Megpróbáltam 50 kártyát felszabadítani az értékeléshez. Noha úgy tűnik, hogy nagyobb hangsúlyt kap az igék konjugálása a felhasználók számára (ez jobb, mint a Duolingo), reméltem, hogy az értékelési algoritmus kellően skálázódik ahhoz, hogy elhelyezhessen engem. Ehelyett úgy tűnik, hogy a szavak számának lineáris előrehaladását követi – sok alkalmazáshoz hasonlóan –, ami gyengeséget hagy számunkra az igeidők ragozásában és gondolataink kifejezésében az „utazókönyv” szintjén túl. Lehet, hogy Lingvist áll a legközelebb e szakadék áthidalásához, de képes továbbmenni.
Egy ideig mindennap használtam ezt az alkalmazást, nagyon sok ingyenes lehetőség volt. Most már nem tudok mit tenni, még a már elkezdett szavak általános részét sem gyakorolni.Minden funkció megkér, hogy vegyek tje prémium verziót.
Balls Breaker HD عمومی nly
Kezdetben csalódott voltam, mert úgy gondoltam, hogy ezt az alkalmazást csak arra tervezték, hogy segítsen a szókincs elsajátításában, szemben a nyelvtan és hasznos kifejezések elsajátításával, de a használat folytatásával azt tapasztaltam, hogy a fentieket hatékonyabban és eredményesebben tanulom meg, mint más alkalmazások. (beleértve a Memrise-t és a Duolingo-t). Szeretem, ha a mikrofon/hang-kompatibilis funkcióval saját magam is beszédét gyakorolhatom, és gyakorolhatom a nyelvet beszélő emberek meghallgatását is!
Lingvist: Learn Languages Fast Eğitim vpd
Ez nagyszerű, szeretem, néhány éve használtam más alkalmazásokat, és őszintén szólva gyorsabban tanultam ezen az alkalmazáson. Köszönöm, bár most ingyenes próbaverzióm van, ez egy nagyszerű alkalmazás a nyelvtanuláshoz. Határozottan ajánlom ezt az alkalmazást.
eddig jó. de van egy problémája, hogy nem gyakorolja a főnevek "die, der, das" és többes számú alakját. Egy másik alkalmazást használok ehhez. Tanulok spanyolul és németül is, a német pedig nem olyan jó, mint a spanyol, mert nincs benne az igeragozás. Azt sem értem, miért nem ingyenes ez az alkalmazás. Sok jó alkalmazás létezik a szótanuláshoz, és ez az alkalmazás egy ilyen egyszerű platformmal nem tűnik értékesnek.
Nincs európai portugál. Az alkalmazás európai portugál felülettel érhető el, de a nyelvtanulás csak brazil portugál nyelvet kínál.
Nincs elérhető koreai nyelv. Németország, angol, portugál, francia, spanyol, spanyol (latin) és orosz elérhető.
A legjobb nyelvtanulási oldal, amit valaha használtam! Úgy érzem, többet tanultam a Lingvisttel, mint bármi mással, és használtam a franciára, majd később a spanyolra is. Örömmel mondhatom, hogy most TÉNYLEG beszélem ezt a két nyelvet! Természetesen nem szabad egyedül használni, de ez párosul filmekkel/műsorokkal/stb, és ez a helyes út. 👌
Lingvist: Learn Languages Fast Obrazovanje haf
Még a telepítésen sem múlt el, akkor a tényleges 7 napos "Trial" ajánlatot mutatja. Akkor ez kerülni fog. Valójában nem bánom néhány hirdetést, legalább kezelhetem, mit jelenítenek meg. Olyan dolgok, amelyek valóban érdekelnek. Maradok a Duolingo mellett. Csak azt kell megvennem, amit akarok.
Fizetés nélkül nem használható. Még az „ingyenes próbaverzió” esetén is meg kell adnia a kártyaadatait, függetlenül attól, hogy később lemondja-e vagy sem.
többnyire jó, de van egy nagy probléma. Spanyolul tanulok. azt akarja, hogy fordítsam "iskola". az alkalmazás szerint az "iskola" véletlenszerűen vagy "escuela" vagy "colegio", és ha rosszat tippel, az rossz válasznak számít. a férjem mexikói, folyékonyan beszél spanyolul, és nem érti, miért tették ezt.eltekintve ettől a problémától, ez az alkalmazás szórakoztatóbb, mint a duolingo, bár ismétlődő. nem bánom az ismétlődést, inkább azt szeretem.
Lingvist gyorsan elkezdi a szavakat mondatokba foglalni, ami igazán segített abban, hogy megértsem a nyelv nyelvtanát. A szóválasztások egy része fura – ez nagyon üzleti központú –, ezért a Duolingo mellett használtam, hogy megtaláljam a gyakoribb szavakat (színek, élelmiszerek stb.). De általában képes vagyok átugrani a Duolingo-szinteket egy áthaladás után, mert Lingvist olyan szilárd alapot adott nekem.
az alkalmazás korábban teljesen jó volt, és nem bánnám, ha fizetnék érte egy kis pénzt, vagy hirdetéseket néznék. de igen, az ár olyan magas lett, hogy másik alkalmazást kell választanom mindenesetre köszönöm a nagyszerű munkát, biztos vagyok benne, hogy vannak olyan felhasználók, akik tudnak ennyit fizetni, és bármilyen módon élvezni az alkalmazást
Jó szókincs-kiegészítés egy nyelvórához, de nem alkalmas nyelvtanulásra. Kicsit bosszant az új szavak mennyisége, amelyeket megtanít, mit szólnál ahhoz, hogy több ismétlést szerezzek, hogy megbizonyosodjak arról, hogy elsajátítom azt a több száz szót, amivel eddig táplálkoztam? (jó lenne egy olyan beállítás, ami több-kevesebb ismétlést tesz lehetővé).
Frissítés: az ingyenes verzió korlátozott A Pro verzió nagyon drága
egyszerűnek tűnik, kezdőként próbáltam spanyolul tanulni, de a hangfelismerés szinte haszontalan. A Duolingo hangfelismerése sokkal pontosabb. ha a hangfelismerést javították, akkor érdemes lehet fizetni.
Jó lenne, ha lehetőséged lenne önállóan új szavakat, mondatokat hozzáadni a már meglévő anyagokhoz. Úgy gondolom, hogy ez a jövő verhetetlenné tenné az alkalmazást a szókincstanulás terén.
Jó benyomást tett rám ez a kis alkalmazás! „Szóközönkénti ismétléssel” működik – gyakrabban kell felidéznie és leírnia azokat a szavakat, amelyeket nem ismer, mint azokat, amelyeket ismer. Az alkalmazás a képességek felmérésével kezdődik, majd egy részletesebb tesztre lép. Ez nem egy kezdő egyetlen szófelidézési teszt. Itt szövegkörnyezeti mondatok vannak. Néha elgondolkodom néhány adott válaszon - néha nem tűnnek egészen helyesnek, de miközben tanulom magam, egyszerűen lekérdezem...
Az alkalmazás csak kezdőknek és esetleg középhaladó hangszóróknak való. Nem rugalmas, ha szinonimák használatáról van szó.
Ez nagyszerű! Igazán ajánlom bárkinek!
Imádom az alkalmazást, úgy érzem, ez egy nagyszerű módja a tanulásnak. Olyan gyakran ismételgeti a szavakat, hogy biztosan megtartja azokat. Az orosz változat megmutatja a szó eseteit és minden részletét, így elkezdheti a minták felismerését az elöljárószavakkal és ragozásokkal. Feliratkoztam az alkalmazásra, ami egy kicsit drága, ha csak hangbeállítást adunk hozzá, de úgy gondolom, hogy megérte, mert a szavak kiejtését is gyakorolni kell, nem csak írni.
Ez elég jó. Tetszik, ahogy kikényszeríti a szótanulást, és megismétli a hiányzó szavakat. Néhány dolog, amin javítható lenne: olyan dolgok hozzáadása, mint a feleletválasztós, kvíz vagy egyezés. Nem szeretem, hogy egyes szavakat (spanyolul), például deber, azt szokták mondani, hogy nem, amikor erre tanították, hogy a poder.
Szeretem az alkalmazást, de ne higgye el, hogy bárkinek is havi 20 fontot kellene fizetnie érte. Ha lenne egy havi 6 GBP-os opciójuk anélkül, hogy egy egész évet kellene fizetniük egyszerre, akkor most előfizetnék.
Hiába, ha nem fizet elő, szép koncepció, nagyon egyszerű kialakítás
Szerintem jó, de némi frissítésre van szüksége, például új szókincseket adhat hozzá németül és a többihez. Hasznos mondatokat is hozzáadhat. Ennyit remélem, hogy jól értesz engem.
Tudod mit? Csak fogadja el a hirdetéseket. Nem bánjuk, ha megnézünk egyet-kettőt.