(Android) Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero cheat code neskončno draguljev
Mar 14, 2022 21:09:47 GMT -5
Post by cforankitoten on Mar 14, 2022 21:09:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Prevara brez brezplačnih 30 pozivov, pojdite, naredite lažne oglase več Uredi: čas je, da to izbrišete, ne izgubljajte časa za oglase za goljufije
Enostavno in lepo igranje. Oblike likov so srčkane in lepe. Razvijalec je radodaren za nagrade. Samo napredek pri krepitvi bo precej počasen, če v igro ne vložite denarja
Ta igra je odlična zaradi razvijalcev in poštenih oglasov ter umetniškega sloga. Prav tako preprosto ne vsiljujejo oglasov (večina mobilnih iger jih) in če si ogledate oglas, vas nagradi. to je odlična td igra
Pravzaprav dobro, oglasi niso nadležni, lahko se odločite, ali jih želite videti ali ne, brez mehanike za plačilo 2 zmag, enostavno in intuitivno. Skratka odlična igra 10/10
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategiya ltt
Na splošno je igra dobra, vendar ni višje stopnje brez povezave, nič za početi, ko igrate, samo gledate in je veliko oglasov, ni izzivov za pridobitev loterij
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateške igre joo
Summoner's Greed: Idle TD Hero Stratégiai játékok odwi
Neprestano zaklepa telefon, prisili ponovni zagon. Sprašujem se, kaj igra počne v zakulisju, saj se to še nikoli ni zgodilo z NOBENO igro. Odstranjeno.
To igro so naredili "prijazno do oglasov". Toda sama igra je tako neigrana. Vaši bojevniki se ne osredotočajo na najpomembnejše enkrat, zato boste morali začeti znova, ko bo fant z 1HP naredil skozi vašo postavitev bojevnikov, ki je ni mogoče popraviti. Po tem vas igra prosi, da si ogledate dodatek ali pa samo zapravite še 5 minut in gledate, kako vaši bojevniki delajo dobesedno 0. Skratka, še vedno igra, ki temelji na dodatku. Ne nameščajte ga, ni zabavno.
NEVERJETNA igra, čeprav to 100 % trdim, ker sem pravkar premagal raven, na kateri sem imel težave, vendar je igra preprosta in zabavna, ne težko se je naučiti in deluje
Ni naključnih oglasov, oglas, ki je bil narejen za to, je bil dober in na splošno je dobra igra, če uživate v obrambi stolpa, pomešani z igrami na srečo
To igro bi ocenil s 5 zvezdicami, dokler nisem naletel na situacijo, ko bi moral zamenjati telefon. Ko dobim nov telefon, ugotovim, da pixio nima možnosti obnoviti računov. Medtem ko se studio trudi zamenjati vse, za kar sem porabil denar, še vedno izgubljam ves svoj čas in vse zasluženo v igri, da bi vključil vsa bitja, od običajnih do epskih s 3 zlatimi zvezdicami, skoraj vsako legendarno s 3 zlatimi zvezdicami in mojo mitično pošast Ra .
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی qfq
Ni slaba igra, je zabavna in dobro teče. Rad bi videl več možnosti, kot je hitro naprej za pospeševanje tekem, skupaj z možnostmi izbire, na kaj se pošasti osredotočijo pri napadu.
Zelo sem užival v tej igri, saj je precej preprosta in enostavna, toda tisto, kar mi je pri njej všeč, sem igral dva dni in lahko rečem, da bom igral še več👍
Super igra
Čakal sem 2 dni in zdaj ne morem zbrati zlata brez povezave, ker ne morem dobiti nobene povezave wifi, čeprav sem prijavljen v facebook?
Ne morem dobiti kovanca v skrinjo, ki pravi, da se je treba povezati v internet
Ta igra je precej zabavna in povzroča odvisnost, vendar je ad bilibili moteč, ali se lahko znebite ad bilibili, ker vem, da se veliko igralcev pritožuje nad tistim oglasom, v katerem je pisalo, da si oglejte ta oglas, da dobite to nagrado, vendar ko si ga ogledate in oglas je bilibili, ne boste prejeli nagrade
Ima potencial. Vsekakor je nekaj dobrih delov te igre. Zelo mi je všeč edinstvena postavitev stolpa in vsi različni izzivi. Se pravi, da je treba delati. Funkcija samodejnega klicanja je pokvarjena. Ko ga vklopite, ne naredi ničesar, ampak se izklopi, ko se vrnete iz menija. Skupno maščevanje na težkem se zdi zelo močno težavno. Tudi valovi, ki ne napredujejo, ko te ni, je res neumno.
Igra je večinoma dobra. Všeč mi je izbor pošasti. Moja edina težava je, da določene pošasti višje stopnje potrebujejo toliko zlata, da se dvignejo, da jih sploh ni vredno imeti v ekipi
Odlična igra, a če bi imela več kot le ravni, bi bilo to kul ... kot zgodba ali kaj podobnega.
Lepa bi bila igra, če lahko povežete svojo e-pošto, tako da se lahko prijavite kjer koli v shranjeni igri
Res lepa zabava, ko ste na avtobusu. Zelo ljubke pošasti, celo nekaj memov, kot je triglavi zmaj, kjer je ena od glav neumni tip iz skupine prijateljev, ki sem jo pravkar odklenil. Brez nadležnih oglasov, na voljo le, če se strinjate, da jih boste gledali zaradi povečanja ali valute. In zelo učinkovita oglaševalska kampanja na Instagramu, ki jo je ustvarjalec tako dobro opravil.
Igre so zabavne, enostavne in všeč mi je, da dodatki niso nepotrebni. Poleg tega je umetniški slog srčkan.
Precej zabavno in me spominja na tiste igre obrambe stolpa. In oglas je iskren in smešen.
prosim dajte 2x gumb brezplačno, ker je zelo dolgočasno čakati, ko je pošast šibka.
Precej hitro postane dolgočasna. Potrebuje bolj raznoliko igro.
Izjemno dolgočasen. Občasno ustavi že tako počasno igro in zaklene kontrole, da vpraša, ali si želiš ogledati oglas.
Popolnoma nesmiselno je, kolikokrat morate ponoviti isto raven samo za dovolj farme, da greste na naslednjo, nekateri od teh valov in bitij so nesorazmerni, HP nekaterih bitij je tako visok, da ne morete mimo, razen če plačaš ali kmetuješ dneve in dneve in dneve.
To je zabavno in srčkano tbh. V glavnem sem jo prenesel, ker sem rekel "rdeči gumb" in ko sem jo začel igrati, sem ugotovil, da je ta igra zabavna, privijte rdeči gumb! Tako da, zaenkrat mi je všeč XD
Sem sem prišel iz Tik Toka, da bi preizkusil igro in bilo je zelo zabavno in dobro! Nima oglasa in je enostaven za igranje, zato ga ocenjujem s petimi zvezdicami
Oblikovanje iger je v redu.....ampak je treba gledati oglase....veliko....in ni tako uravnoteženo....
Countries Been: Visited Places & Travel Map سفر اور مقامی wtp
Igra je na začetku zabavna, a ko napredujete, izgubi vso zabavo. Za nadgradnjo svojih pošasti je treba čakati dneve, da kovance ne delujejo. Mini igre so tudi zelo težke ali zelo enostavne, tako da tudi tam ni zabave. Prenesel sem igro za meme v njihovih oglasih, vendar v igri ni nič smešnega kot memi, na žalost.
Postane dolgočasno, ko svoje pošasti povečate na milijone točk napada in sovražniki odidejo nepoškodovani. Še posebej zato, ker ste na tej točki že izbrali pošasti za vlaganje, vse druge pa so v bistvu neuporabne. Postane pohlepna igra, ko igre več ur ne odprete samo zato, da bi zahtevali veliko količino kovancev, ki bi jih poskušali uporabiti za več točk nekje, ki je še na voljo.
Na Facebooku sem videl vljuden oglas in pomislil, zakaj ne bi poskusil. To ima potencial, da bo ena mojih najljubših iger, videl sem, da sem se vživel v to, in to je pozitivno! Resnično je moja edina težava stopnja priklica (resnično mislim, da bi bilo lažje dobiti pošasti.)
to je zabavno, vendar ne morem zaslužiti svojih kovancev brez povezave, piše, da se ne morem povezati s strežnikom, vendar je moj wifi močan, lahko prosim popravite to
Iskreno, odlična igra, imela 60 brezplačnih žrebov in na splošno sem navdušen nad igro in uživam v njej. Poleg tega je njihov insta res kul in srčkan @summoners.greed
Bilo je v redu, ampak hitro postane dolgočasno. Zdi se, kot da so vam na začetku dali 1 legendarno pošasti samo zato, da ostanete igrali, potem pa prenehajo. Pokliči toliko pošasti, vendar nikoli ne boš postal legendarni Amy, razen Kevina.
Prvič, odkar je Android izdan, komentiram 🙄 imejte to v mislih..... Sooo, jaz sem star šolar, igram igro, ki mi je všeč, in me ni bilo nekaj dni, da bi jo igral, zato sem bil odpuščen zaradi zlata i akumulirano.... Pritisk na in prsi je dobil 0 (vprašal me je, če ga želim podvojiti, pritisnil sem ne in dobil 0 jesus im furious) popravi mojo najljubšo igro in če mi lahko daš mojih 55245 zlata, sem čakal cel dan na delaj za odkup plz😭
Zaenkrat mi je igra všeč, vendar je precej nejasno, kako razvijalci ne prikazujejo stopenj za igro z mehaniko gacha.
Nisem dobil svojih 30 brezplačnih povzetkov, ki so bili obljubljeni v oglasnem videu.
To je kul, vendar je tako težko, da ji dam 3 zvezdice, ker imajo sovražnikova življenja tako visoke hp, da nenehno izgubljam in želim, da dodajo kot vsakodnevno zahtevo v tej igri, kot da lahko zahtevaš nekaj vsak dan, če pa tega ne zahtevaš vsak dan se bo vrnil na začetek in na koncu boste dobili brezplačno legendarno pošast, prosim, dodajte jo v igro in dnevna zahteva je samo 7 dni, plssssss tysm, če jo dodate, ji bom dal 5 zvezdic
Dobra igra je samo, da dosežem točko, kjer izberem zemljevid in ne vem, ali moja škoda nekaj naredi.... kot da jih ne morem ubiti, čeprav delam škodo 1m-6m.
Mletje je težko, ko igra napreduje, in nima funkcij, kot je 4-kratno povečanje hitrosti. Če želite zagnati mobilno igro 24x7, je to vaša igra. Ampak ne moj.
Summoner's Greed: Idle TD Hero אסטרטגיה fnef
Mitična stopnja priklica je prav hudiča, predstavljajte si, da porabite 100.000 mitskih draguljev, a dobite le 2 mitska junaka. To je edina težava zaenkrat, ostalo je v redu
Na splošno je neverjetno, a še vedno mu manjka nekaj podrobnosti.. boje trajajo predolgo ali pa sem preprosto nestrpen, tako ali tako bi bil gumb za hitrost 2× odličen, vizualne slike so srčkane, a če bi se pošasti vizualno spremenile, ko jih dvignete ? bolje. Tudi 9 slotov je malo premalo glede na to, koliko pošasti je v sami igri. Razen tega mislim, da je popoln, malo neumno, vendar je zaradi tega bolj zabavno, besedila o okusu pošasti so smešna in res uživam v igranju tega
Super srčkano, videla sem vaš oglas na tiktoku in pravzaprav je zabavno! Če vam je všeč nedejavna obramba stolpa, bi morali igrati to