Post by cforankitoten on Mar 14, 2022 21:18:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien: Isolation ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien: Isolation IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Alien: Isolation 2022 version ▞▞▞
Ezt a játékot legalább hétszer legyőztem Xboxon, és NAGYON elégedett vagyok a megvásárolt 14 dolláros 3 GB-os játékkal. A port nem volt több, mint tökéletes, és örülök, hogy most bárhol játszhatom ezzel a játékkal. Csak azt kérem, hogy frissítse a Bluetooth-vezérlő használatát. 9,85/10-et adok rá
Újratöltés után jó
Szerkesztette: Először is szeretném megköszönni, hogy válaszolt a megjegyzésemre, mielőtt hehe... És van itt valami probléma, hogy miért nem tudok játszani a gamepadommal. Csak néhány játékvezérlőt támogat, vagy minden típusú játékvezérlőt? Mert játszhatok grid autosportot a gamepad segítségével🙃
A játékom minden hibát kijavít
Alien: Isolation Macəra rlwc
Ismét nagyszerű munkát végeztek az Androidon. Zökkenőmentesen működik a régi 845-ösömön, az elérhető legjobb grafikai minőséggel. A hozzád hasonló cégek mutatják meg, hogy a mobilon megvan a lehetőség, hogy valóban jó játékokat készítsenek, akárcsak a konzolokon. Nekem már van GRID Androidon, de szeretnék valami olyat látni, mint a Forza Horizon, ez lehet az első Horizon, mit gondoltok ? Akár 50 U$-t is szívesen fizetnék érte. Gondolkozz el róla
Nagyon jól optimalizált, a grafika még alacsony felbontás mellett is lenyűgöző, tekintve, hogy egy régi telefonon játszom az alien: izolációt.
Nagyszerű játékélmény, szeretem a játék minőségét💓
Ez a játék zseniális. izoláció... zseniális Mit szólnál Batman Arkham Knighthoz 😆 🤞🤞✅
Alien: Isolation Pustolovske igre skiu
Alien: Isolation Пригодницькі swja
Jó, de lehet jobb is. A galaxy note 20 ultrán játszom, és sok a késés,
Valóban csodálatos játék, gyönyörűen néz ki és a testreszabható vezérlők is jók, eddig csak az a problémám, hogy időnként kiakad a hangom, elég vicces, ha átlépsz a játék másik részébe, visszajön vagy újraindítod a játékot, de vissza kell mennie a mentési helyre, ami egy ideje lehet. Összességében nagyszerű játék, csak remélem, hogy a hangkimaradás megoldódik
Chess სამაგიდო oqhg
A legjobb játék, amit valaha játszottam.
Nem tudok érintőképernyővel játszani? Nem tudom átlépni a fényerő beállítását, azt mondja, hogy nyomja meg az A gombot a folytatáshoz, még akkor is, ha nincs vezérlőm
Nem tudom használni a kontrollert a játékhoz, bár csak a 'b' és 'back' gombok működnek, pihenés nem ismert. Játszottam más ferrel játékokkal, például grid autosporttal ugyanazzal a kontrollerrel, és az megfelelően működött. Csak azért vásároltam ezt a játékot, hogy kontrollerrel játszhassak, mert az érintéses vezérlés nem a legjobb az ilyen típusú játékokhoz, de a tapasztalataim alapján nagyon csalódott vagyok.
Tartsa túl sokáig 😳
Ez az első élményem az Alien: Isolation-ról, és azt kell mondanom, hogy igazán szórakoztató és izgalmas! A lopakodó volt a gyengém, de kipróbáltam más lopakodó játékokat is, és eddig ez a játék bevált számomra. Ha egy mobil horror/túlélő élményre vágysz, akkor ez a játék neked is megfelel.
Miért nem ment a játék, sok időt vesz igénybe a mentés, és néha a bit nem is ment
Beragadt a kalibrációs oldalon .. nem tudom megerősíteni... Kérjük, mielőbb javítsa ki, hogy legalább játszhassak a játékkal
Olyan sokáig vártam, most itt a játék. Még nem játszott, csak letöltés
Fantasztikus, a franchise rajongója vagyok
Ne vásárolja meg, ez egy sürgős kiadás, és nem stabil.. sok hibát kell javítani
Eddig elértem a 6. küldetést. Még soha nem játszottam ezzel a játékkal, nehéz. De egy játék igazi horror élménye. A legjobban játszott sötétben, fejhallgatóval. A játékban a látvány lenyűgöző, a háttérzajok pedig fokozzák a feszültséget. Bátran merem állítani, hogy valószínűleg ez a legjobb játék az App Store-ban, valószínűleg 10/10-et adnék rá, ha tehetném, de nem megy, így egy 5-ösnek kell megtennie. Meg kell szerezned, ha megvan a telefonod, és olyan idegen rajongód van, mint én. Az a baj, hogy még mindig a fejedben játszod, amikor elalszol.
Alien: Isolation Petualangan lpbr
Kérjük, adjon hozzá további játékokat, a legjobb játékot, amit valaha játszottam mobil platformon.
A port nagyon jó, és még jobb a mobilon .. a kezelőszervek nagyszerűek. Jól sikerült hordozni ezt a remekművet. várja a többi kikötőt
Összességében ez egy csodálatos játék, és a feral nagyszerű munkát végzett az egészből mobil verzióvá alakítva, de volt egy olyan problémám, hogy a fájlok mentése néha egyszerűen elveszett, bár szinkronizálva volt a Google meghajtóval, sok előrelépést elvesztettem. kicsit tényleg szívás
Annyira szórakoztató, örülök, hogy megkaptam
A játékadatok letöltéskor időkorlátozás nélkül maradnak.
A játék jól működik. Az egyetlen probléma, amivel szembesülök, az az, hogy amikor elkezdem a játék rögzítését, a képernyő elsötétül, és amikor leállítom a felvételt, visszaáll a normál állapotba. Kérjük, mielőbb javítsa ki a problémát.
Amikor láttam, hogy az Alien Isolation jön a mobilra, egy kicsit kételkedtem. Nem kellett volna. Ez első osztályú erőfeszítés. Sima játékmenet. Csodálatos grafika. 1. osztályú vezérlő leképezés/integráció. Megéri a 12 fontot.
Alien: Isolation ጀብዱ cfg
Olyan jó, mint a pc-s játék. Imádom ezt útközben!
A legtöbb esetben ez zökkenőmentesen ment, és nagyon élveztem. Amikor azonban meghaltam egy újrahuzalozási terminál használatával, minden vezérlés nélkül újrakezdtem, mintha még mindig a terminált használnám. Először megpróbáltam újratölteni a jelenlegi és a korábbi mentéseimet, de ez nem működött. Úgy tűnik, hogy a kilépés és az újratöltés megoldja a problémát. De jó lenne, ha meg tudná javítani ezt, hogy soha ne történjen meg. Kösz!
Ez a játék csak 30 fps-re zárható? Talán a következő frissítés támogatja a 120 Hz-et, köszönöm.
Remek játék, de a vezérlők nem jelennek meg minden alkalommal, amikor megpróbálom betölteni a játékomat. Ezután arra gondoltam, hogy egy új játék elindításával megoldom a problémát, de a Seegson logó után nincs gomb a folytatáshoz.
Hogyan játszhatok kontroller nélkül? A játék mentése isu Elvesztettem a küldetésemet
Csodálatos játék mobilra vihető. A grafika rendben van, a kezelőszervek jól működnek. Teljesen megéri a pénzt.
Nos, 16,04 USD-t fizettem, csak láttam egy ostoba üzenetet a játékon, amely azt mondja, hogy "It Appears Insolation Crashed", majd a dump játék bezárul, Thks Feral, de u suck btw 🤷🏽♂️
Nincs 30 fps stabilitás nagyon bug fps bug
Még nincs egyetlen frissítés az érintésvezérlés problémájának megoldására... Hello? Fejlesztő? Te ott??? Nincs gomb a következő oldalra lépéshez, miközben új játék közben konfigurálja a fényerő csúszkát. Csak ezen az oldalon ragadt meg... javítsd ki mielőbb