Post by cforankitoten on Mar 14, 2022 21:24:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
Super gra polecam
Nie poooooooooolecam
Co ja robiw ze swoim życiem
Bardzo fajna aplikacja. Figura są dosłownie takie jak w realu🤩
Chciałem iść do spa, kiedy tam dotarło, było zamknięte i musieliśmy je odblokować za pomocą kredytu lub pieniędzy .... NIE MUSIMY PŁACIĆ ZA WSZYSTKO!
Gymnastics Superstar Rollespil jskb
Wiem, że niektórzy z was mogą podstępnie patrzeć na swój telefon tak jak ja, więc skrócę tę recenzję. Nie podobała mi się ta gra, ponieważ większość rzeczy była zablokowana i trzeba było zapłacić dużo pieniędzy, aby je zdobyć. W efekcie tracisz dużo punktów w konkursie.
Gymnastics Superstar משחק תפקידים ckst
Hay Gaming kocham zatokę
super gra!
To doskonała gra, ale powodem, dla którego dałem jej 3 gwiazdki, jest to, że reklamy są śmieszne, po prostu nie znikną 🙄😁
hahaha
Nudne już po dwóch lazisz z godzinami tylko do lekarza który jest zablokowany, że nie mogę zrobić tego mało tego okropna.Nie polecam.
Bardzo dużo rzeczy jest trzeba i trzeba je kupić pieniądze co jest bardzo do bardzo do tego minus a sama gra fajna
یادگیری و بازی کند. لهستانی کلمات - واژگان و بازی آموزش nqom
Jest wiele usterek i mogę się mylić, ale na moim urządzeniu jest wiele usterek
Długo się instalowało ale apka morze być
Chciałaby dać 5 gwiazdek, ale czynności rzeczy byłyby bardzo.
Gymnastics Superstar ایفای نقش tlk
To moja ulubiona aplikacja, jaką kiedykolwiek miałem, więc byłem bardzo podekscytowany, że mogę ją zdobyć za pomocą mojego przyjaciela, ale potem usłyszałem, że masz coś w tym stylu i nie mogłem tego dostać, więc myślę, że mój tata kupił mi ją, kiedy nie szukałem w szpitalu miałam długą historię, teraz muszę brać pigułki, mimo że mam osiem lat, więc nie jestem tym podekscytowana, a potem byłam podekscytowana odkąd jestem jak kilka lat temu z moją przyjaciółką Sarą I byłem podekscytowany, ale czuję się bardziej podekscytowany w tym roku, że go dostałem
Dobra
Gra niewdzięczna okropna nie polecam tej gry
Solówki piosenek Dance Moms są najlepsze w historii. Wszyscy jesteście alchemią i 10 i AF i regularną ręką i wiem, pobierz wow, wolałbym The dhamma
Fajnie, ale żałuję, że nie ma opcji na dłuższe układy, a także poprawnej terminologii dla każdego ruchu - może to być świetne narzędzie, aby dowiedzieć się więcej o tym sporcie. Wydaje się jednak, że nacisk kładziony jest bardziej na włosy/makijaż/wygląd niż na rzeczywistą atletykę.
Gra nawet fajna Ale reklamy, które się zmieniają, aż do minus Kolejny to, że prawie za wszystko trzeba kupić minus Błagam poprawcie to!!!!!
Daje 4 gwiazdki, bo chce XD, ale gra super XD, ale też tam, można napić się piosenka XD (Dam dam daaaaaam XD) Pisze dziewczynka XD
to była całkiem dobra gra dla mojej młodszej siostry, więc nie przeszkadzałaby mi, ale jeśli chcesz zrobić te pieniądze, te pieniądze, jestem bardzo niezadowolony z tych i reklam. Chciałbym też, żebyś wybrał swoją fabułę😔😔😔
To naprawdę dobra gra, ale dlaczego wszystko jest zablokowane, musisz zapłacić, aby je zdobyć? Chcę zabrać moje postacie do szpitala, po prostu napraw ten jeden problem i będzie to dobra gra, dziękuję 🌸🌸🌸
Ta gra jest w zasadzie reklamą. Reklamy są wszędzie. Nie trać czasu i pieniędzy na tę grę! Za każdym razem, gdy idziesz obejrzeć reklamę, zawiesza się, więc muszę odinstalować, a następnie zainstalować ponownie. To jest takie kiepskie. 😒😒.
Gymnastics Superstar Игре улога jsc
Uwielbiam tę grę Mam ją na tablecie i myślę, że to fajna, obserwuję, jak ludzie w nią grają i po prostu mi się podoba, więc graj dalej w tę grę, cały czas robicie więcej aktualizacji i jest to fajna gra, więc tak, mrówki, ludzie uprawiają gimnastykę fajnie oglądać różne rzeczy, możesz być kreatywny i tak, to fajna gra
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale reklamy są irytujące, a jak musisz kupować rzeczy, aby uzyskać pełne wrażenia, chciałbym, aby to wszystko było bezpłatne.
Ta gra jest niesamowita, jestem samoukiem gimnastykiem i nie mogę zrobić tak dobrze, jak każda inna osoba gimnastyczka, ale po obejrzeniu tej gry nauczyłem się robić niektóre sztuczki w grze, które bardzo mi pomogły, więc myślę, że ty powinien to pobrać, jest to bardzo zabawne i uwielbiam konkurować z innymi ppl hehehehehe
Ta gra jest bardzo głupia, ponieważ zawiera zbyt wiele głupich reklam…ale jest fajna.dobry wysiłek😁😁😁
nie lubię tego
Nie da się zainstalować
Fajna gra, ale nie umiem, pierwsze miejsce na miejsce, niestety, jak się okazało, była fajna 🥰 gra.... Reszta świata.
😍 Uwielbiam tę grę wszystko powyżej, ma coś, czego chcę, ale są takie, które są 🔒 🔒 i kiedy twoja mini figurka tego potrzebuje, doprowadza mnie to do szału, ale poza tym jest dobra 👍 👍
ta gra jest trochę nudna, ponieważ mam tylko 2 odblokowane rzeczy, mam na myśli trzy z powodu tego studia gimnastycznego, ale reszta jest zablokowana i jest tylko jedna, którą chciałbym, żebyście mogli to naprawić
Gymnastics Superstar Rollespil jskb
na miniaturce fajna dupa ale gra chujowa 2/10 wypadasz z teleturnieju elo
grałem w tę grę, bardzo mi się podobało, dostałem nowe urządzenie i straciłem wszystkie moje poprzednie osiągnięcia.
Tak, powiedziałbym, że to dobra gra, wymaga poprawy w reklamach, ale poza tym jest w porządku, proszę poprawić jakość 👍
Ma zbyt wiele reklam, aby w ogóle cieszyć się grą. A kiedy już zaczniesz grać, jest to tak chaotyczne, że nie możesz nawet cieszyć się tym, będąc całkowicie zdezorientowanym.
Cóż, lubię to, ale po prostu nie lubię tego, że trzeba płacić głównie za wszystko! 😭😡.
Jeśli to gra FABULARNA, to idę sobię żyły podciąć...
Podoba do łyzb polecam dla dzieci