Post by cforankitoten on Mar 14, 2022 21:39:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Θα πρέπει να πω ότι δυσκολεύομαι να παίξω αυτό το παιχνίδι, εννοώ ότι μόνο τα χειριστήρια κάνουν το κεφάλι μου να εκραγεί. Έχω επίσης ένα πρόβλημα με τους CONVEYERS καθώς είναι δύσκολο να μετακινηθεί ο έλεγχος και είναι εξαιρετικά ευαίσθητος...απλά μια μικρή κίνηση μπορεί να το γυρίσει οριζόντια και ακόμη και να αλλάξει τη θέση του. Ούτως ή άλλως αυτό το παιχνίδι είχε πολλές δυνατότητες, αλλά... οι άντρες ελέγχου...είναι τόσο λάθος.
Mindustry Action pro
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, απλά χειριστήρια, μπορεί να είναι σύνθετα ή απλά ανάλογα με το στυλ σας και είναι στρατηγικό από κάθε άποψη. Μπορείτε επίσης να παίξετε με φίλους. Περισσότερα για να σημειώσετε: Πρώτον, χρειάζεται περισσότερους χάρτες, Δεύτερον, χρειάζεται περισσότερα πράγματα όπως σίδερο και πράγματα όπως ξύλο. Τρίτον, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών που έχω παίξει ποτέ! (Εκτός από το pubg m)
Φρικτό παιχνίδι. Έχτιζε πολλά πράγματα. Μετακίνησε τα πάντα χωρίς να το θέλει, καθώς το σεμινάριο δεν εξηγεί πώς γίνεται. Προσπάθησα να μεταφέρω τα πάντα στη θέση τους, αποεπιλέξαμε τον μεταφορέα, έχασα όλα όσα έχτιζα. Χάθηκε μισή ώρα. Δεν παίζω ποτέ ξανά.
Χρειάζεται περισσότερη εξήγηση για τα σεμινάρια και όχι κάποιο είδος παζλ αποκρυπτογράφησης που πρέπει να μάθουμε πού βρίσκονται αυτά τα κουμπιά. Λολ, πέρασα μισή ώρα προσπαθώντας να βρω το καταραμένο κουμπί διαγραφής, όπου κατά λάθος πρόσθεσα περισσότερους μεταφορείς το ένα πάνω στο άλλο. Ξέρω πώς να τα διαγράψω πριν είναι ενεργά, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να τα διαγράψω μόλις τεθούν σε λειτουργία
Το απόλυτο καταπληκτικό παιχνίδι που θα μπορούσα ποτέ να παίξω είναι σαν το Minecraft και το Terraria, αλλά είναι σε μια 2d όψη από ψηλά και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό. Έχω το Minecraft στο τηλέφωνό μου, εκατοντάδες άλλα παιχνίδια, αλλά αν κάποιο παιχνίδι έχει τον μεγαλύτερο χρόνο θα ήταν αυτό γιατί απλά υπολογίζοντας τον μέγιστο χρόνο που ξοδεύω σε αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μου είναι περίπου 200+ ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι Παίζω με mods σε αυτό και είμαι κυριολεκτικά εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι, οπότε δώστε αυτό το παιχνίδι και δοκιμάστε το γιατί μπορεί να αρέσει.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με μερικά πραγματικά μεγάλα πλεονεκτήματα, αλλά δεν υπάρχει επίπεδο δυσκολίας. Θα βρεθείτε να καταστρέφεστε από τα αφεντικά σε περιοχές χωρίς πόρους για να τους πολεμήσετε. Η πρότασή μου θα ήταν... Εύκολο - περιορίστε τις επιδρομές στα 25 Μεσαίο όριο επιδρομής σε 50 Σκληρό - Περιορίστε τις επιδρομές σε 100 Αυτός είναι ένας πολύ πιο δίκαιος τρόπος παιχνιδιού καθώς οι αρχάριοι θα δυσκολευτούν χωρίς αυτό.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά τα χειριστήρια ΔΕΝ λειτουργούν καλά στο κινητό. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να κατεβάσετε τους μεταφορείς και το δάχτυλό σας κρύβει ως επί το πλείστον την τοποθέτηση.
Χειριστήρια ακατανόητα Καμία εξήγηση κανενός από τα εικονίδια, κανένα μάθημα για το πώς να δρομολογηθεί ένας μεταφορέας, καμία δυνατότητα μεγέθυνσης για επαρκή έλεγχο με αντίχειρες, καθόλου προσοχή, προφανώς, για κάποιον που δεν έχει ήδη παίξει αυτό το παιχνίδι σε άλλη πλατφόρμα . Θα ψάξω στο YouTube για να καταλάβω πώς λειτουργεί το παιχνίδι και τι πρέπει να κάνετε, επειδή το ίδιο το παιχνίδι δεν μπορεί να εξηγηθεί.
Ενημέρωση: Μέσα από πολλές ενημερώσεις κώδικα και ενημερώσεις, το παιχνίδι έχει σίγουρα αυξηθεί σε χαρακτηριστικά και σταθερότητα, επιτρέποντας την επαναληπτική αναπαραγωγή και δίνοντας μια πιο αίσθηση sandbox. Έχει ένα πολύ χαλαρό στυλ παιχνιδιού που εξακολουθεί να απαιτεί από εσάς να παραμένετε στις μύτες των ποδιών σας για οτιδήποτε σας πετάξουν.
το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό, είναι διασκεδαστικό και κάπως καλό, υπέροχο παιχνίδι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, για παράδειγμα: υπάρχουν μερικά μεταλλεύματα που δεν μπορείτε να τα δώσετε, αλλά στη συνέχεια χρειάζεστε αυτά τα μεταλλεύματα για να φτιάξετε ένα τρυπάνι για αυτά ορυχεία, πώς υποτίθεται ότι θα τα πάρουμε;
Οι έλεγχοι είναι τρομεροί. Αγωνίζεστε συνεχώς με τη διεπαφή χρήστη για να συνδέσετε σωστά τις γραμμές μεταφοράς.
Φαίνεται αστείο, το UI είναι πολύ μη διαισθητικό. Αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί για να μπορεί να παιχτεί περισσότερο.
Nick Underholdning xiyd
Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε συσκευή. Το τηλέφωνό μου είναι πολύ παλιό και δύσκολα μπορεί να τρέξει τίποτα, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν σε θέση να τρέχει με μέσο όρο 30 fps και 7 fps σε πολύ γραφικά βαριά σημεία. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Αργότερα στο παιχνίδι τα πράγματα επαναλαμβάνονται στην αρχή, αλλά είναι πολύ ικανοποιητικό.
Είναι καλό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σφάλμα όταν έφτιαξα έναν κόσμο με έναν πυρήνα, τότε χρησιμοποιώ τον κόσμο που έγινε ένα σφάλμα παρουσιάστηκε κατά τη φόρτωση με τον πυρήνα
Οι ιμάντες μεταφοράς δεν μεταφέρουν αντικείμενα στις γωνίες. Οι διασταυρώσεις μεταφορέων πρέπει να τοποθετούνται χειροκίνητα και δεν λειτουργούν ούτως ή άλλως. Τα περισσότερα από τα ορυχεία κάτω λειτουργούν.
Γεια σου, Anuken! Συγγνώμη που το βαθμολόγησα με 2, αλλά γιατί το Mindustry να μην μπορεί πλέον να απεγκατασταθεί; Το πρόβλημα δεν είναι το τηλέφωνό μου, αλλά η ίδια η εφαρμογή. Παρακαλώ διορθώστε αυτό. ;(
Καταπληκτικό παιχνίδι. Πολύ διασκεδαστικό, προκλητικό αλλά όχι τόσο δύσκολο που είναι απλώς απογοητευτικό, (ή τουλάχιστον όχι από τη στιγμή που το καταλαβαίνεις) απαιτεί πολλή σκέψη, προγραμματισμό και γνήσια στρατηγική. Είναι ειλικρινά η επιτομή ενός παιχνιδιού στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Μου αρέσει το πώς είναι cross-platform και έχει LAN multiplayer. Απλά ένα πολύ καλά οργανωμένο παιχνίδι. Καλή δουλειά σε αυτό. P. S. Ω, και είναι εντελώς χωρίς μικροσυναλλαγές
Εξαιρετική ιδέα, αλλά τα χειριστήρια είναι σαν να προσπαθείς να κρεμάσεις τη σούπα σε έναν τοίχο... εντελώς απογοητευτικό και όχι καλή ιδέα. Κρίμα που το παιχνίδι έχει μια ωραία άποψη για το είδος.
φαίνεται πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί, η τοποθέτηση οτιδήποτε είναι πολύ δύσκολη, ακόμη και με μεγέθυνση.
Mindustry پرتحرک ujwf
Τα χειριστήρια είναι ένας πόνος, καταστρέφουν αυτό που θα μπορούσε να είναι υπέροχο παιχνίδι TD.
Μπορώ να ξεπεράσω το πρώτο στάδιο του σεμιναρίου. Η εφαρμογή δεν καταγράφει τις εισροές μου, επομένως δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο. Σκουπίδια
Το κείμενο από το σεμινάριο αναπαράγεται πάνω από την οθόνη σε σημείο που δεν μπορείτε να δείτε πραγματικά για να διαβάσετε το σεμινάριο. Απεγκαταστάθηκε.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά ξαφνικά όλα τα δεδομένα μου σχετικά με την καμπάνια χάθηκαν. Παρακαλώ μπορείτε να το διορθώσετε.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, είναι σαν ένα μείγμα Minecraft και terra tech. Μου αρέσουν τα πράγματα που μπορείς να δημιουργήσεις εδώ μέσα! Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Αλλά δεν μπορώ να ενημερώσω και έχω κολλήσει στην έκδοση 126.2, παρακαλώ διορθώστε! Αλλά συνολικά αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι!
Εντάξει παιχνίδι. Πολύ δύσκολο να τοποθετηθούν οι μεταφορικοί ιμάντες σε οποιοδήποτε εύλογο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι καταπολεμά το UI για να τοποθετήσει κάτω τα βασικά πράγματα πριν εμφανιστεί ο εχθρός. Αντί να πολεμάς τον πραγματικό εχθρό
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο στην αρχή και η ενημέρωση το έκανε καλύτερο με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, είναι αρκετά ενοχλητικό ότι οι εχθρικές αεροπορικές δυνάμεις μπορούν να περάσουν από το περιβάλλον για να επιτεθούν, ενώ στο κλασικό δεν μπορούσαν.
Καθόλου διαισθητικό, ακόμα και μετά από το σεμινάριο δεν καταλαβαίνω πώς να κάνω πράγματα. Είκοσι λεπτά και απεγκαθιστώ το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η ιδέα είναι υπέροχη.
Το concept είναι υπέροχο και λειτουργεί ομαλά σαν factorio. Αλλά τα γραφικά είναι τόσο εικονοστοιχεία που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν βράχο και τα κτίρια. Έτσι είναι απλοποιημένο.
Πήρα αυτό το παιχνίδι για ένα μεγάλο ταξίδι, μου άρεσαν τα πάντα εκτός από τα χειριστήρια που είναι λίγο δύσκολο να τα συνηθίσεις. Συνολικά προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι.
Το καλύτερο παιχνίδι για κινητά που έχω παίξει ποτέ. Είχα ένα τηλέφωνο χρόνια τώρα μεγαλώνοντας και πάντα προσπαθούσα να βρω παιχνίδια για κινητά που είναι διασκεδαστικά για περισσότερα από λίγα λεπτά. Αυτό είναι. Αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό μετά από εβδομάδες, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια δράσης ή παζλ ή κάτι άλλο. Το μόνο πράγμα στο οποίο κάνει κακό είναι να εξηγήσει πόσο καλό είναι στην παραπάνω περιγραφή. Πιστέψτε με, δώστε του μια ευκαιρία και δείτε αν σας αρέσει. Κατασκευάστε για να αποκτήσετε πόρους και να αμυνθείτε ενάντια στους εχθρούς. Δοκίμασέ το.
Φοβερό παιχνίδι κατασκευής πόλεων και άμυνας. Χωρίς μικρο-συναλλαγές (ευχαριστώ τους προγραμματιστές σε αυτήν τη σημείωση), εύχρηστα χειριστήρια αφής επίσης. Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για κινητά.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι η Εγκατάσταση Παραγωγής Βιομάζας είναι πολύ δύσκολη. Μισώ τις εχθρικές μονάδες που πηδούν πάνω από τοίχους και είναι τανκς, νιώθω πολύ νωρίς το παιχνίδι. αλλά το χειρότερο μέρος είναι ότι τόσα πολλά είναι κλειδωμένα πίσω από αυτό το επίπεδο.
Είμαι πολύ φαν των παιχνιδιών που σου επιτρέπουν σιγά σιγά να αυτοματοποιείς περισσότερα και αυτό είναι το παιχνίδι, μπορείς επίσης να κάνεις ό,τι θέλεις και το τεχνολογικό δέντρο είναι πολύ ωραίο.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και στρατηγικό, αλλά μερικοί παίκτες θρηνούν και καθυστερούν τον διακομιστή και αν εγγραφώ σε έναν διαδικτυακό διακομιστή io, δεν μπορώ να εγγραφώ τώρα, θα εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι και την καμπάνια μου για επαναφορά ξανά, που ήταν τόσο δύσκολο να ολοκληρώσει.
Μετά το v6, το παιχνίδι υποθέτει απλώς ότι η βάση μου έχει εξαλειφθεί μετά από 30 δευτερόλεπτα φύλαξης παιδιών σε άλλη βάση. Δεν μπορούν καν να ξύσουν τον πυργίσκο μου σε αυτή τη βάση! Η διαχείριση πολλαπλών βάσεων είναι απλώς κατεστραμμένο σύστημα.
Λατρεύω το παιχνίδι, το μόνο μου παράπονο είναι όταν σύρετε τη μουσική στο μηδέν με ακουστικά μέσα, η μουσική εξακολουθεί να παίζει ανεξάρτητα από το τι
Αν μπορούσα να κατεβάσω ένα mod χωρίς το παιχνίδι μου να μην ανοίγει όσο προσπαθώ, θα είχε μια κριτική πέντε αστέρων
Απολαμβάνω το παιχνίδι. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι 2ου χεριού ή ένα sit down and chill παιχνίδι. Αλλά με όλα τα παιχνίδια υπάρχει το απογοητευτικό μέρος. Στο δεύτερο επίπεδο...δεν υπάρχει χρόνος για προετοιμασία και σχεδόν καθόλου απαραίτητοι πόροι για την οικοδόμηση άμυνας. Κατά τα άλλα είναι ένα καλό παιχνίδι
Απλώς μια από τις καλύτερες εμπειρίες παιχνιδιών που είναι επίσης διαθέσιμη σε κινητά. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι για κινητά, αλλά ένα παιχνίδι που μπορείτε επίσης να απολαύσετε στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το Mac σας. Η αγάπη και το πάθος για να λειτουργήσει είναι απτή. Πόσα παιχνίδια σάς επιτρέπουν να μετακινήσετε την αποθήκευσή σας σε άλλη συσκευή ή λειτουργικό σύστημα και να λειτουργήσετε άψογα; Πόσα παιχνίδια σας προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση χωρίς προσθήκη; Αγόρασα αυτό το παιχνίδι σε άλλη συσκευή μόνο για να υποστηρίξω τους δημιουργούς. Είναι διασκεδαστικό, δύσκολο και τρέχει σαν βούτυρο.
Αυτά τα χειριστήρια είναι τα χειρότερα! Υπάρχουν εικονίδια που δεν έχουν νόημα, δηλαδή για τους μεταφορικούς ιμάντες, δεν μπορείτε να δείτε προς ποια κατεύθυνση τους στοχεύετε, ωστόσο δείτε πού τα βάζετε πραγματικά επειδή τα εικονίδια είναι τόσο μικρά που το κρύβει το δάχτυλό σας... Γρήγορη απεγκατάσταση
Η ενημέρωση εξαφάνισε όλα τα αποθηκευμένα υλικά μου. Η μέρα η νύχτα έγινε πολύ άσχημα. Ενημέρωση λυπημένος παντού. Μάλλον απλά πρόκειται να απεγκαταστήσω. Εκσυγχρονίζω. Το παιχνίδι είναι πολύ εκνευριστικό να παίζεις. Μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης ζώνης. Άσκοπη αναμονή στην οθόνη εισαγωγής. Οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει το stall blocking και εξαλείφουν τους πόρους για να παρατείνουν τη διαμάχη.
Η ενημέρωση χάλασε. Κάποτε ήταν υπέροχο αλλά μετά την ενημέρωση. Όλα τα δεδομένα μου έχουν χαθεί. Ακόμα και αυτό που εξήγα πριν δεν μπορεί να εισαχθεί
Mindustry Aksiyon vxp
Πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Έπαιξε για λίγες ώρες η εφαρμογή ξανάνοιξε και τα δεδομένα αποθήκευσης μου εξαφανίστηκαν.
Το σεμινάριο είναι πέρα για πέρα επιβαρυντικό και αυτό που θέλουν να πετύχετε είναι στην καλύτερη περίπτωση ασαφές. Έχω κολλήσει και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρόλο που έχω συνδέσει τους μεταφορείς στον πυρήνα και όλα λειτουργούν. Έχει δυνατότητες, αλλά το πώς διδάσκεις το παιχνίδι είναι κατ' ευθείαν καθυστερημένο.
Οι χάρτες της εκστρατείας είναι χάλια σαν ορκίζομαι ότι η επίθεση σε εχθρικές βάσεις είναι τόσο κουραστική που μπορεί να είναι διασκεδαστική κατά καιρούς, αλλά η νίκη είναι βασικά αδύνατη εάν δεν έχετε καλή παραγωγή ενέργειας, επειδή το παιχνίδι συνέχιζε να με γεννάει κάθε φορά που επιτίθεσα σε μια εχθρική βάση με μηδενικά κοιτάσματα άνθρακα ή εναποθέσεις νερού για παραγωγή λοβών σπορίων είτε με τον άλλο τρόπο, το παιχνίδι είναι εντάξει, υποθέτω ότι οι χάρτες της καμπάνιας χρειάζονται μια σημαντική επανεξέταση.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αισθάνεται βελτιστοποιημένο και είναι ένα καλό παιχνίδι στρατηγικής. Το μόνο πράγμα είναι ότι η πρόοδός σας δεν αποθηκεύεται, διορθώστε το εάν ο προγραμματιστής το διαβάζει αυτό!!