Post by eserokarli on Mar 15, 2022 15:47:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код за увеличаване на точките ▞▞▞
▞▞▞ Food Quiz 2022 version ▞▞▞
Тази игра е СУПЕР♡♡♡
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Опуштене uyi
Много забавно за игра и забавление, но някои нива са трудни и рекламите не прекъсват
играта е доста добра.
бла
Не ми хареса това приложение
тази игра е много добра за мозъка ти аз и моят приятел не мога да спра да я играя, това е много голямо чудо
Добре
Много лошо
мразя ти играта 😑😑
رائعه
Напълно безсмислена игра. Дава твърде много намеци. Честно казано, беше загуба на съхранение и време за изтеглянето му. Ако искате добро забавление, отидете на мили от тази игра.
Food Quiz Viktorinalar jen
Това ще бъде объркващо.
толкова е скучно, всичко, което правиш, е да предполагаш храна
Когато изтеглих това и отворих играта, ми каза, че съм завършил всички нива, но току-що я изтеглих! Така че, моля, поправете!
Това е добре играта. Току-що започнах да я играя забавна игра, но не предизвиква пристрастяване и се забива, след като няколко лога на храни я подобряват следващия път ще я оценя повече
Не ми позволи да играя
Супер е
горе-долу
Дадох на тази игра оценка три звезди, защото е забавно да се играе, когато сте извън линия, но когато сте извън линия, не можете да правите храни от различни места, което е единственият недостатък в тази игра, но това е добра игра за игра
Има малайзийска храна. Харесва ми да предполагам малайзийска храна, защото съм малайзиец... но имам 1 проблем, не мога да играя. Поправете играта, моля...
Тази игра има нужда от интернет...
Син-син е добър!
Затвори си Обама
Food Quiz معلوماتی zzlj
Доста е забавно. Всъщност понякога е доста предизвикателно. Но това е хубаво нещо
Много яко
беше скучно, но все пак добре
Някак трудно
Food Quiz Xırda-xuruş mbif
Наистина е забавно и рядко се добавя плюс храна😍🍣🍱🍲🍜
Екстра
Добре, играта, но има реклами, затова я оцених толкова ниско.
не ми се получи, когато се опитвах да го играя...все едно беше счупен или нещо подобно. и наистина исках да го играя толкова силно и когато го опитах познайте какво се случва, не работи за мен и бях толкова разочарован от това, защото това е като моето нещо, което трябва да правя, когато съм като разочарован и това ме направи още по-разочарован и по-разочарован
Забавно добър болен лош OK prang
тази игра е много гадна, знаеш ли изобщо марките си
Това е забавна игра, която минава времето.звучи хубаво много хубаво съжалявам, ако няма смисъл, аз говорех английски на английски
Food Quiz ტრივია ftqc
Най-много ми стана, но толкова бързо се отегчих, че заспах
Обичам това приложение. Бях на път за Делауеър и ме беше зает през целия път, който беше 4 часа. Наистина препоръчвам това приложение/игра
Харесвам играта, но въпросите са твърде трудни
Тази игра е образователна, защото ви учи на марките храни, а също и забавна за игра
Тази игра е гадна, защото не ми позволява да правя нищо. Подобрете вашата глупава игра Trivia Box